CROSS: no, ono timhle zpusobem je to snad jeste vetsi drama, na tech plochach se to radi abecedne, takze od urcityho pismena uz se nic nezobrazilo, zatimco v nastaveni uloziste se to zase zobrazuje podle velikosti, takze hledat v tom co koresponduje s plochama je hrozny...
Nicmene jsem to razantne promazal a uz snad dobry, ted jen nejak logicky zorganizovat to co zbylo.. (Taky dost umor teda, zminim se dolej v textu moje postrehy s praci s timhle..)
HONCKA: no toho defaultu sem se chtel prave vyvarovat, bo tam mam v nekerejch aplikacich uz docela dost dokumentu z ruznejch zdroju a zatim nikde nezazalohovany (to ted budu resit)
Ze bych timhle hura stylem slozil kazdej komp, no nevim s zadnym kompem se mi nikdy nic podobnyho nestalo, natoz ze by komp rozhodil pocet kolik ma zobrazit ikon, to mi prijde dost absurdni, ale chapu ze tohle vlastne neni az tak komp, jako spis takovej prerostlej mobil vlastne...
---
Zaroven teda obevuju ze by se mi od applu libilo nekolik detajlu, zlepsujicich prostredi.
Jednak by se mi teda libilo kdyby se dalo spravovat rozlozeni ploch (to jak budou vypadat) z kompu, bylo by to daleko efektivnejsi, rychlejsi a hlavne pohodlnejsi. To pretahovani ikonky prstem prez obrazovky to je tak na to jakoze v terenu nekde jen lehce posmrdlat, ale zorganizovat si takhle prostredi mi prijde dost umorny, zdlouhavy a misty az krkolomny.
To same prace se slozkama. Jednak bych ocenil kdyby se ta slozka otevrela prez vetsi plochu displaye! A ne jen takovy maly okynko s tim ze obrovskej prostor obrazu je absolutne bez vyuziti.... Klidne at se z ni stane cela plocha jakoby, vzdyt by to o mnoho zprijemnilo prostredi!
Dalsi vec ze by se mi libilo kdyby ty slozky mihly mit barevnej nadech. Clovek by se daloko rychleji orientoval...
A v neposledni rade nejakej zrychlenej pohyb po plochach... Treba rolovat po tech teckach dole jako alternativni pohyb..
---
KICHI: kdyz byl lightning kabel zhava novinka, tak jsem nekde cetl ze ho nekdo rozkuchal, a prej je v tom nejakej cip, jakoze kvuli originalite prej.. (?)