• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    CLUMP: akorat ta cena...
    SHARK
    SHARK --- ---
    CLUMP: ja zas koukam po tomhle

POLAR PEN 60 Second Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tcjOZW7Vxbg
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    tohle je taky pekna vec:
    Pencil | FiftyThree
    http://www.fiftythree.com/pencil
    tuzka s gumou a detekci opreny dlane pro aplikaci paper (mimochodem naprosto vynikajici aplikaci), fungujici jako beznej stylus vsude jinde.
    NASTY
    NASTY --- ---
    Brácha si pořídil před pár dny iPad air a přemýšlím, že mu k Vánocům nadělím klávesnici. Jsem si jistý, že ji využije. Teď už jen vybrat tu správnou. Rád uvítám vaše případné tipy a reference. Můj favorit je prozatím tahle: http://www.logitech.com/product/ultrathin-keyboard-cover-ipad-5?WT.mc_id=global_news_kbcover5
    SHARK
    SHARK --- ---
    CLUMP: no tak ono bude stacit jeste par tydnu pockat, v cechach zatim moc doplnku neni, ja ten futral hledal asi tejden a pak jsem ho nasel v elektrowordu v poctu 1ks
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    WERT: nakonec jsem ho koupil v alze, pac jsem to mel nejbliz a cena stejna. ale pred par tydny je v istyle vystaveny meli, byt k prodeji jen s wifi a 16 gb. btw v alze mi k tomu dali zdarma 10 e-booku vcetne nakych opusu od haliny pavlovsky a viewegha. plus rocni elektronicky predplatny tydnu - hnusnejsi aplikaci jsem uz dlouho nevidel.
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: hele nevidel jsem je tam, jinak klasicky opet bilej ramecek kolem cerneho displaye je vzdy tak nejak dekradujici.

Jestli si to chces osahat tak zavolej, tel snad na me mas a muzeme se nekde potkat
    SHARK
    SHARK --- ---
    CLUMP: jinak ja jsem si poridil tenhle, ale jak rikam ja na tom pracuju celej den a lezu s tim po servisech kolem aut, tak to potrebuju trochu ochranit

WERT
    WERT --- ---
    a maj ty airy v iStyle ze bych to vomrk Bilej vs. Cernej ?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SHARK: to je prave ten smart case, ale ja chci proste nahej zadek.) nosim ho v polstrovany kapse batohu, takze ochranu nepotrebuju, hlavni je funkce stojanku. nehlede na to, ze skrabance se mi libi, uz abych s nim omylem o neco trisknul.)
    SHARK
    SHARK --- ---
    CLUMP: hele kolegove koupily nejake v istulu, je to teda i se zadama v kuse ale docela v poho
    SHARK
    SHARK --- ---
    CLUMP: no ja mam soukr ipad2, a pracovni jsem mel 4ku, ted jsem poridil Aira a je to podstatne sviznejsi proti 4ce a i dyl vydrzi baterie. Defakto na tom pracuju celej den a vydrzim bez proudu az do vecera
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    WERT: me se vic libi cernej, ta kosmicka seda na zadku je hezci nez stribrna u predchozich modelu.

ale co je teda demence - ze uz nevyrabi smart cover z kuze. ten jsem si oblibil, behem tech let ziskal sexy patinu. ted holt uz jen lacinej pusobici polyuretan... taky trochu trapas. kozenej je uz jenom smart case chranici i zadek, ale to fakt nechci...
    WERT
    WERT --- ---
    CLUMP: ted jsem delal neco na matky ipadu 2 na ios 6 a rikal jsem si jaktoze je to tak rychly, oproti ipadu 4 na ios 7 - trapas :/

CLUMP: btw, je hezci cernej nebo bilej? :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    tak jsem o vikendu poridil ipad air a zatim jsem velmi spokojen. oproti dvojce s ios7 je o poznani sviznejsi, retina ma nejen lepsi rozliseni, ale taky zivejsi barvy. nejvetsi posun ale vidim v mensich rozmerech a hlavne nizsi hmotnosti. to je fakt super a jeste vetsi rozdil musi poznat majitele buclatejsi trojky a ctyrky. konecne se krasne drzi v jedny ruce, coz jsem ocenil zvlast dnes v precpany tramvaji.

prinos retiny je pro me kupodivu zatim nejvyraznejsi pri cteni prostych e-booku, skoro jako bych cetl z papiru. na druhou stranu jsem byl dosud s dvojkou spokojen, retina neretina. nebyt pritelkyne, ktery dvojku prenechavam, asi bych jeste minimalne rok bez novyho modelu bez problemu vydrzel.
    VACA
    VACA --- ---
    MRNOUSEK: ja mam mini bez retiny, a musim ric ze s velkym ipadem bez retiny se to neda vubec srovnavat, ma to stejny rozliseni ale nahusteny do mensiho prostoru. Dokonce pri srovnani s uphonem s retinou a ipad mini bez retiny mi prisel rozdil zanedbatelnej....
    To spis bych videl jako duvod ten lepsi procesor, ale ono si zase cast vykonu vezme graficky narocnejsi zobrazeni, rozliseni... Takze tezko rict, rozdil tam nejakej bude.
    Sam jaem zvedavej az se mi dostane do ruky mini s retinou, bude to husty protoze to zase je rozliseni velkyho padu s retinou zhusteny do mensi plochy, takze jeste jemnejsi obraz nez na velkým retina, nebo iphone retina.
    Ale za sebe reknu ze tu potrebu nemam. Sehnal sem za dobrou cenu mini 3g 32gb v zaruce. Jsem spokojenej....
    To by mohl bejt duvod proti retine, ze ted sezenes vybaveny mini za dobrej peniz...
    WERT
    WERT --- ---
    Quanta Reportedly in Line to Produce Larger iPad for Late 2014, iWatch for 2Q 2014 - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/...ortedly-in-line-to-produce-larger-ipad-for-late-2014-iwatch-for-2q-2014/
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    KERB: sebe :) syn at si necha ten velkej
    KERB
    KERB --- ---
    MRNOUSEK: rozmazlovani sebe, nebo syna ?:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: počítej, že to neni jenom retina, ale taky rychlejší procesor. iOS8 na tom poběží líp. :-]
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CROSS: mam "velkej" iPad s retinou (ten mi ale uspesne okupuje syn), takze se taky trochu k tomu mini s retinou klanim, ale porad premyslim, zda to neni moc velke rozmazlovani...
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: nikdo ti neřekne, co bude vyhovovat právě tobě, resp. vždycky to bude záležet na osobních preferencích. Nejlíp zajít někam, kde mají oba, a podívat se na to.

(Můj objednaný Mini s retinou je podle trackingu zrovna na cestě v Miláně — za sebe: jedině s retina displejem.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam