WITTGENSTEIN: tohle jsem taky četl a v podstatě s tím souhlasím, ale že by byl takový opruz, jak vypadá tohle rozhraní, který člověk stejně používá minimálně, abych kvůli tomu zůstal na iOS6, to asi ne. (Otáčení stránek taky nechápu, ale při čtení mě neruší.) Mnohem víc mi vadí, že stejně hnusně vypadající screen v Newsstandu nereaguje na swipe / multitouch gesta. TO je problém, ne jak to vypadá. Design philosophy se podle mě těchto dvou aplikací nijak nedotkla a udělali jen rychlou vizuální změnu, aby se zbavili posledních reliktů skeuomorphismu v systému.
Co se týká reviews, tak to je spíš legrační, hodnocení aplikace přímo od Apple, navíc zdarma, nikoho celkem nezajímá. Apple si tim samo škodí, ale ve světle jejich problémů na trhu knih je to, jak vypadaj iBooks, spíš podružné. Tím vším chci jednak říct, že mi to nepřijde relevantní jako argument proti iOS7 (ale chápu, vkusné to není), ale zároveň si nemyslím, že by se tomu někdo u Apple podrobně věnoval. Asi hasí jiné problémy.
No a co se týká synchronizace, ono cokoli, co jede přes iCloud, se potýká s problémy (což je jedna z těch důležitějších věcí, co asi zkoušejí řešit), u reading listu v Safari to bylo (v poslední době mi ale funguje) podobné jako u
FUJI_ITOu popisované situace, bylo třeba iniciovat synchronizaci na cílovém zařízení (např. na desktopu), jinak si update RL provedený na iPadu desktop vůbec nevšiml.