• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KINGRICHARD: Mně to pokaždé spadne.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    PHAILO: tai jsem je tam nakopíroval a? 1xPDF 3xJjpeg
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VFISA: Jj, zkousel. Zkus treba nauploadovat nejake soubory do iCloudu.
    VFISA
    VFISA --- ---
    PHAILO: Mě to nepadlo ani jednou. Zkoušel jsi preinstalovat?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VFISA: Nedoporucil bych Documents2 od Readdle. Mam placenou verzi a pada to.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: Doporučil bych raději Documents (od Readdle)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DSTEPZ: Jak to ma přesně fungovat zkoušel jsem něco stáhnout ale ne začalo to
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jde nějak do iPadu stahovat z NETu věci? Například bych stáhl iso soubor a pak bych to přetáhl do PC?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    Externi disk pro ipady....

Review: Lacie Fuel, the wireless portable drive for all your iDevices | 9to5Mac
    http://9to5mac.com/2014/01/15/review-lacie-fuel-the-wireless-portable-drive-for-all-your-idevices/
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    THEIN: Ano to je znamy problem. Problem je nejspis v ceske mutaci Win XP. Ruzna reseni vesmes nefunguji a nejlepsi reseni je skutene povyseni na win 7 a novejsi.

Btw neptal ses me osobne na muj-ipadu?
    THEIN
    THEIN --- ---
    DOBYTEK: ok, dik za info. Zkusim jeste patrat.

Kdybyste nekdo mel s timhle probleme zkusenost, tak predem diky za jakykoliv rady.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    THEIN: žádný si nevybavuji, ale iTunes používám dost minimálně. Každopádně to fungovalo ještě minulý týden v pohodě, iOS 7 tam mám výrazně déle.
    THEIN
    THEIN --- ---
    DOBYTEK: super, tak to je dobra zprava... a zadnej problem pri prechodu na iOS7 nebyl?
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    THEIN: Na WXP mi to normálně funguje.
    THEIN
    THEIN --- ---
    KAZATELL: No, toho se prave zacinam celkem obavat. Podle vseho ten problem ma spousta lidi, ale nikdo neprisel na funkcni reseni. To vypada, ze z planu dat peknej darek mame k vanocum se klube reinstalace jejiho kompu.

CROSS: jasny, to vim, ze to uvadeji, ale realita je asi jinde podle vsech tech prispevku...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Přímo na webu Apple jsou tyto systémové požadavky na Windows:
    Windows System Requirements
    — PC with a 1GHz Intel or AMD processor and 512MB of RAM
    — Windows XP Service Pack 2 or later, 32-bit editions of Windows Vista, Windows 7, or Windows 8
    — 64-bit editions of Windows Vista, Windows 7, or Windows 8 require the iTunes 64-bit installer
    — 400MB of available disk space
    — Broadband Internet connection to use the iTunes Store

Podle toho by 32-bitová verze měla jet i na XP SP3.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    THEIN: Řešil jsem to při přechodu na iOS 7 a podle všech je řešení nové widle s XPčkama to prý už nejede a nepojede
    THEIN
    THEIN --- ---
    ahoj, nevim, jestli se to tu nejak resilo, ale nedari se mi pripojit mamin iPad mini k iTunes na WIN XP SP3. iTunes i IOS jsou posledni verze (iOS7). Hazi to neznamou chybu a nikde na netu jsem nenasel zadny funkcni reseni. Probehl reinstall iTunes, instalace predchozi verze atd.
    Nemate nekdo reseni? Dik.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KAZATELL: nektere hry to primo podporuji... ale je to na prd, jak nema iphone tlacitka tak stejnak kazdou chvili cucis na telefon, abys nasel tlacitka... je to funny, ale na seriozni hrani to neni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam