• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: jasny no, ja sem myslel, ze viber na ipadu bude treba neco jako Viber Desktop, kterej muzu mit na nekolika zarizenich a pohoda... proste jenom posle smsku na svuj telefon a ty to do ty desktop verze napises a je to. Asi je to tim, ze iPad verze Viberu neni, az bude, tak to treba taky pujde.

WERT: facetime nepotrebuju, nikdo v okoli to nema, na viberu mam vsechny :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: Nejsem si jistej, jestli se mi to líbí nebo ne, každopádně tohle je běžnej přístup Viberu i WhatsApp. Prostě to máš jako smsky, takže to je 'vázaný na simkartu'.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    taky sem si vsim zajimavy veci: nemuzu mit authorizovanej Viber spolecne na iPadu a na mobilu (galaxy S4), jakmile dam odeslat sms kod na jednom z tech zarizeni, tak mi druhej v ten okamzik odhlasi a chce poslat kod znovu. Docela na pikacu..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THEIN: zkusim, diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRNOUSEK: s Teamviewerem mam ten problem (mam ho a jsem s nim po pracovni strance moc spokojen), ze jak mam televizi jakoby coby druhy monitor, tak neumi zvladat overlay a na ipadu to zobrazi obe stranky, i kdyz mam aktivni jen jednu ergo video na televizi pak zlobi..
    THEIN
    THEIN --- ---
    DRAGON: ja pouzivam Splashtop a sem s tim spokojenej...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    DRAGON: napr teamviewer. Umozni ti z ipada komplet ovladat pocitac (zobrazi ti to, co je videt na primarnim monitoru, narozdil od RDP, ktere te v pripade pripojeni z lokalu odhlasi)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zase dotaz: na iphone sem pouzival docela fajn remote desktop myslim od logitechu, proste nainstalujete do windows remote server a na nej se pak pripojite pres wifi a ovladate pomoci iphone svuj pocitac. kdyz dam ale hledat Logitech na appstore pro ipad tak to nic nenachazi.
    Nemate nekdo nejakej dobrej tip na peknej remote? Jde mi prevazne o to abych z postele mohl pres ipad ovladat pocitac ze kteryho mam pres hdmi bodnutou televizi. Klasicky treba koukam na serial a kdyz skonci dil, rad bych si v prehravaci (media player classic) pustil dalsi dil.

dik za tipy
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DRAGON: Jo uz jsem ho pak nasel tak jsem se smazal :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: jj, neda se nic delat, i tak dekuju ale
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Tak to mě mrzí, to uz je fakt na online convertor. 2epub atd.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: tak bohuzel, vlozim ji pres Add v iTunes a hned zmizi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: dekuju, zkusim
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Tohle by to mělo umět. Zkus to, jestli je to jeste free...

Já jsem teda s PDB skončil a radši si stahuju nový ePuby.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow, do pul hodiny resolved, bravo..

Dear xxxx,
    Good Morning to you, my name is Michelangelo and I 'll be happy to assist you with your case today.
    I am sorry that your Purchase, "Tomes," is not functioning as you expected.
    Under the circumstances, I've determined that a refund is appropriate. In seven to ten business days, a credit of 4.49 euro should be posted to the credit card that appears on the receipt for that purchase.

pekny .)
    MUXX
    MUXX --- ---
    no ja osobne jsem pdb vzdal (prestoze jich mam tisice). neni to format. je to jenom koncovka. tzn zadny pdb reader ti nezaruci ze to precte vsechno a spravne. calibre mi prevede co potrebuju. navic jsem zjistil ze vicemene ke kazdemu pdb sezenu novejsi korekturu v epub/mobi. prinejhorsim i anglicky epub je kolikrat v daleko lepsim stavu nez cesky pdb. na zbytek mam kalibre. nasypu do fronty a prevede se mi vsechno...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Child: dej hledat PDB v istore a najde ti to dve na ipad
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak sem jim napsal, ze to nepodporuje cz charset a jestli mi muzou refundnout penize, ze o to nemam zajem, tak sem zvedavej (precijen 5 euro neni uplne nic)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hm, tak Tomas reader umi krasne Pdb, ale neumi cesky znaky :( (v UTF8 neumi zobrazit řčšěž), parada, za pet euro... lze to nejak vratit a zrusit nakup? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MUXX: to prave nechci, to bych nedelal nic jinyho, no... ted sem si koupil Tomes reader, tak uvidim, pisou ze pdb dobry. Tak to testnu.
    MUXX
    MUXX --- ---
    DRAGON: Make sure to upload PDF or ePub files and try again.
    takze leda nejdriv prevest v calibre na epub (pripadne stahnout nekde jako epub)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam