• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANGIOLETTO: to mi tedy nepřijde normální; zejména s tou klávesnicí. Co reinstalovat ty aplikace? Neni přidaná nějaká neoriginální klávesnice? USB Disk neznám, co na to říká developer? iPhoto už Apple nevyvíjí, takže samo kdo má iOS7, tomu poběží ta poslední verze iPhota. Co umí iPhoto z toho, co neumí Photos na iOS8?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    ANGIOLETTO: teda myslím ze iPhoto zrovna není chyba :) jinak mám občas tu zkušenost ze nejde přehrát stream (twitch, voyo, iprima), musím udělat restart iPad Air / iOS 8
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    CROSS: iPad mini - asi dva roky stary. Nefunguji mi aplikace, kde potrebuji klavesnici (nyx chat, facebook, skype) - klavesnice se zobrazi pres textove pole a ja nevidim, co pisu. Dale mi padaji appky (napr USB Disk), jine nejsou osmickama (jo, osmickama!) podporovany (napr iPhoto). Zkrátka, vsechny appky co vyuzivam, maji nejaky problem.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KICHI: tjn..a pak jsou vtipny ty updaty, kdy z 8.1.1 na 8.1.2 ma update sice asi 80mb, ale k jeho instalaci potrebujes asi 1.7gb volnyho mista. Pro lidi s 16gb to je myslim docela utrpeni.
    KICHI
    KICHI --- ---
    WERT: jako už se moc nedivím - to místo, které zůstane volné po čisté instalaci se fakt za pár let o dost zmenšilo. V podstatě, pokud letos na podzim (nebo nějak tak) nezruší 16GB kapacity a nezmění to na 32-64-128, tak dobře jim tak.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KICHI: Mit osmicky tak ani nedobehnes autobus :)
    WERT
    WERT --- ---
    Apple hit with lawsuit over shrinking size of usable space in base model iPhones following larger iOS 8 updates | 9to5Mac
    http://9to5mac.com/...ing-size-of-usable-space-in-base-model-iphones-following-larger-ios-8-updates/
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KICHI: Přece po vzoru Windows... :-D
    KICHI
    KICHI --- ---
    ANGIOLETTO: co by jiná za dvě osmičky dala :)))
    // sorry, nemohl jsem si pomoct.... proč proboha "osmičky" , je to jedna 8, iOS 8 ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANGIOLETTO: Těžko, spíš vůbec ne. Oficiálně to nelze.

Co máš s iOS8 za problémy a na jakém HW?
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    Ty osmicky jsou na dve veci...

Jak downgrade zpet na 7? Z toho, co jsem nasla na netu nejsem moc moudra...
    MUXX
    MUXX --- ---
    JERRYGN: Ve kterym bazosi se da koupit normalni funkcni za 4k? Taky jeden shanim. Ja co videl pod 5k tak vetsinou poskozene nebo ne zrovna duveru vyvolavajici inzeraty.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Rozbily mi deti touch u ipadu mini. Nobej stoji 3800. Ma to cenu vubec vymenovat, kdyz za 4 se da koupit na bazosi normal funkcni? Daj se kdyztak prodat ty streva?
    VFISA
    VFISA --- ---
    4PTO: A neumí tohle airvideo nebo plex?
    KICHI
    KICHI --- ---
    btw. z VLC mi napsali, ze by VLC melo byt zpatky na CZ iTunes storu hned brzy v novem roce
    4PTO
    4PTO --- ---
    je nějaká možnost doma přes wifi streamovat složku s fotkami co mám v PC (cca 40 giga) do iPadu a tam si je prohlížet aniž by se do iPadu musely uložit?
    KICHI
    KICHI --- ---
    HERKULES: tak dej těch 50 Kč a kopiruj do kompu
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KICHI: Nene potřebuju to na stejný síti přesunout do ipadu aby to tam bylo offline dostupný kdekoliv i bez site
    KICHI
    KICHI --- ---
    HERKULES: VLC streamer, pokud ti stačí mít to dostupné na stejné síti, tak ti stačí free verze, pokud chceš pak bez reklam + možnost kopírovat do kompu, tak za placenou dáš asi 50 kč.
    Já doma přešel na streaming a super.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HERKULES: nplayer
    WERT
    WERT --- ---
    HERKULES: nebo plex
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam