• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    CHIBITCH: tak ještě jinak. Ona nemá počítač, ke kterýmu by to připojila.
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    CROSS: ok, pokud si koupi radsi 20 GB na iCloudu, nez by si to pripojila na pul hodky k pocitaci, tak proc ne.. halvne ze to funguje
    CROSS
    CROSS --- ---
    CHIBITCH: a. neni to můj iPad, b. jsou i lidé, používající iPad bez desktopu.

Jinak řečeno, "nic dalšího neni potřeba," kromě počítače ;-]
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    CROSS: proc to neupdatujes pres iTunes? nic dalsiho neni potreba, zadny volny prostor na iPadu
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLLIP: jo, to mě taky napadlo, že je to jenom shoda okolností. Přijde mi to jako nejpravděpodobnější vysvětlení.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CROSS: Já bych řekl, že je to tím, že poslední verze iOS8 byly upraveny tak aby nebylo potřeba 5GB volnéo místa pro instalaci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Na jiné téma. Matce jsem kdysi pořídil iPad 2, 16 GB. Když přišel iOS8, neměla dost místa na upgrade. Usoudil jsem, že to nemá cenu řešit. Teď mi psala, že si připlatila za 20 GB iCloudu a najednou tam místo má a už nahodila iOS8 (no comment). Tak se snažim přijít na to, jak jí víc místa v iCloudu pomohlo uvolnit místo v iPadu. Upřímně řečeno to nějak nechápu. :-]

Že by se něco stalo s fotkama, kterých tam má dost, nebo s muzikou?
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUTHAN: no a platíš to jak? Chodí ti faktura, nebo je to předplácený? Sám mám předplácený model, tj. když potřebuju data, zaplatim na den nebo měsíc. K tomu mám u operátora uživatelský účet spojená s tou SIMkou, který ovládám ze zmíněného nastavení dat. Tam taky vidim ono číslo. Ale to asi může mít každý operátor jinak.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    CROSS: Já to ovladám jen stylem on / off, no vlastne always on.
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUTHAN: no a jak ovládáš data na simce? Můj operátor má správu účtu v nastaveních iPadu v Setting – Cellular Data a tam to najdu.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    KICHI: Neni to nejaka aplikace?, se mi nechce zase hledat sponku a davat to kvuli tomu do mobilu..
    KICHI
    KICHI --- ---
    RUTHAN: hm, tak mel Cross pravdu, sorry
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    KICHI: Taky ne, tohle asi plati jen pro iPhone, ja tam mam jen capacity a serial number, pokud teda staci iTunes 12.01, ja to neupgraduju, kdyz nemusim.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Dnes ráno jsme dostali do AppStoru mou novou aplikaci "The Cooking Timer". Aplikace má být minutka do kuchyně. Budu rád pokud zkusíte a napíšete nějaké vaše postřehy, nápady a pokud případně apku v AppStoru pochválíte. :) Díky!

http://www.thecookingtimer.com
    CROSS
    CROSS --- ---
    A jinak přesně jak jsem psal — v iTunes mi to u iPadu ukazuje Cellular Data Number: Unknown
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARK: jasně — pokud má iPhone na stejný formát SIM, může to zjistit takhle, dobrá poznámka
    SHARK
    SHARK --- ---
    CROSS: tak on to pise i iPhone kdyz do nej das datovou kartu
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: to me nenapadlo
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: nechci vypadat jako kverulant, ale u iPadu se to často chová o dost jinak, než u iPhone... mrknu doma, ale naposledy mi to tam u iPadu taky psalo, že číslo je neznámé.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI: tusim v hlavnim infu o zarizeni, kde je treba i aktualizace, zaloha atd.
    http://support.apple.com/...dam/applecare/images/en_US/mac_apps/itunes/yos_itunes_iphone_summary.png
    KICHI
    KICHI --- ---
    RUTHAN: v iTunes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam