• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: No nevim, nic zase tak zásadního se nestalo. Teda kromě toho, že 10" Pro má údajně vystouplý objektiv (jestli jo, tak teda wtf?)
    KICHI
    KICHI --- ---
    Tak kdeže je ten titulek... čekáme na podzim :)))
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Aktivujte si dvoufázové ověření Apple ID a služeb! (Návod) | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/aktivujte-si-dvoufazove-overeni-apple-id-a-sluzeb-navod
    PAYA
    PAYA --- ---
    Apple varuje před používáním nabíječek pro iPhone a Mac z Evropy. Zjistěte, jestli máte nárok na jejich výměnu
    Apple upozornil na vadné nabíječky pro iPhone a Mac
    http://www.letemsvetemapplem.eu/2016/01/28/102908/
    VFISA
    VFISA --- ---
    JYRKA: ano, ale teprve 9.3 bude prý umět synchronizovat i samotné knihy přes iCloud. :( doteď je to fakt debilni systém.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Pro mě milé překvapení: iPad + iPhone + Mac umí v iBooks synchronizovat místo, kam jste dočetli, i pro obsah nekoupený na Apple.
    Jyrka bloguje: Synchronizace knih mezi iPadem a iPhonem v iBooks
    http://jyrkav.blogspot.cz/2016/01/synchronizace-knih-mezi-ipadem-iphonem.html
    MICKE
    MICKE --- ---
    Jak řešíte nemožnost fullscreenu v Podcastech?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    VFISA: hele ja potrebuju dostat veci z ruznejch pocitacu do ipadu - itunes sync neni uplne dobrej model - prave proto bych mel radsi browsovadlo po siti a z toho to mohl hodit primo do nejake aplikace. Nicmene - vyzkousim!
    VFISA
    VFISA --- ---
    BRAP242: Documents from Readdle nevyhovuje?
    DR_K
    DR_K --- ---
    BRAP242: pouzivam presne na tohle Easy FTP Pro, byl nejak ted nedavno zadarmo...zatim spokojenost :)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    FLLIP: Taky jsem na to cucel, kdyz to tam na me bliklo, mel jsem to cracly a nechtelo se mi to upgradovat, i kdyz uz tam skoro nic nefungovalo. A tak jsem to oddaloval az tedka tam vyskocilo, ze upgrade na nejnovejsi, tak jsem to chtel zkusit :P
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TOMINO_I: Neni zač. Mě zase překvapilo ze na zařízení který bude mít 5 let na trhu je aktuální verze iOS. :)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    FLLIP: JJ nakonec jsem dualbootnul do Widli po roce a nainstalil iTunes kvuli tomu. Dik za odpoved ;)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TOMINO_I: Zkus to přes itunes
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    Ahoj,
    poradite mi nekdo dobrej "filebrowser" na ipada? Potrebuju aby to umelo kopirovat mezi windows/smb sharem a ipadem (otevrit v aplikaci).

....neco co nevypada jako uplny omalovanky
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Caute, nema nekdo zkusenost s upgradem iOS 5.0.1 na iPad2 na nejakej novejsi SW? Nabizi mi to 9.2.1, ale upgrade nahlasi chybu pri instalaci, pry malo mista na zarizeni, pritom ma volnych 23GB.
    Dik za jakykoli echo.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ANGIOLETTO: Já bych dal 4000 max.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ANGIOLETTO: A jen pro info. Kolik za něj teda chceš korun?
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ANGIOLETTO: Ahoj, jaký je to model (zadní strana iPadu prozradí ;)). Možná bych měl zájem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: Ale dělaj na tom a konceptuálně je to vymyšlený. Tj. otázka času.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam