• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRAP242: mají
    iPad Pro - Technical Specifications - Apple
    http://www.apple.com/ipad-pro/specs/
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    jenom se zeptam - nikde jsem to nenasel - maj ty novy iOs devices sluchatkovej konektor?
    KICHI
    KICHI --- ---
    ONDRASEEEK: myšleno že jde baterie na iPhonu docela rychle do háje...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Já teda pořizoval 3G/4G model hlavně kvůli GPS, až později jsem do něj nacpal simku a i když data v iPadu moc často nepoužívám, tak bych neměnil.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tim, že jsem přešel na největší iPhone (Plus) mě výdrž baterky už tak neznepokojuje, navíc na spoustu věcí už ten iPad ani nevytáhnu, proto si taky řikám, že půjdu jen do wifi modelu (plus ten cenovej rozdíl beztak vypálim za aapl pencil, že).

Pořádně jsem data na iPadu použil jen loni o dovolený, kdy jsem ho týden používal jako hotspot (paradoxně i pro telefon), nemaje jiného připojení. No a to případně pořešim starším iPadem některého z dětí nebo manželčiným. (Což jsou všechno moje bývalé stroje... ;-])
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    ONDRASEEEK: imho spiš de o baterku v iPhonu, když to všechno teče přes něj. Já když to jde, tak jedu přes Wifi, ale dost často se pohybuju mimo Free Wifi signál. Pak se mi 4G hodí.

Navíc připojuju přes iPhone/iPad pracovní notebook na On Callech a při delší práci jde baterka iPhonu dost rychle do kytek.

Taky mám 2x 1,5 GB FUP :)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: no tak na ipadu zrovna GPS nepotrebuji... a co je s baterkou, jakoz je slabsi? to ale neni asi takovej rozdil kdyz nemusis zivit GSM a GPS ;)
    KICHI
    KICHI --- ---
    ONDRASEEEK: přicházíš ale o GPS a baterku.. dělám to ale také tak
    P.S. nějaká polohová data si iPad převezme z iPhonu v rámci tetheringu, ale jen minimum
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CROSS: mel jsem to stejne, ale naoonec opravdu nejlepsi je sosat net z iPhonu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mělo být 3G/4G, ale rozumíme si.

Zajímá mě, jak jste na tom, doteď jsem si pořizoval jen iPady "se SIMkou", ale používám to naprosto výjimečně, další asi bude už jenom wifi. (Po keynote už mám vybráno...)
    CROSS
    CROSS --- ---

Používáte v iPadu mobilní data?

43 hlasy od 43 respondentů

ALI
      ALI --- ---
      ONDRASEEEK: zjednodusene receno dokaze zobrazit vic barev, nez srgb. p3 se pouziva u digitalnich projekci v kinech. viz nize, srovnej si cernej a cervenej trojuhelnicek.

ONDRASEEEK
      ONDRASEEEK --- ---
      ALI: ehm, co to znamřena, prosim?
      ALI
      ALI --- ---
      wow, ipad pro umi p3. pro vetsinu lidi asi nezajimavy, ale pro filmare dost husty.
      CLUMP
      CLUMP --- ---
      iOS 9.3 is available now with new Night Shift feature | The Verge
      http://www.theverge.com/2016/3/21/11260536/apple-ios-9-update-announced-release-date-features
      CROSS
      CROSS --- ---
      KICHI: No nevim, nic zase tak zásadního se nestalo. Teda kromě toho, že 10" Pro má údajně vystouplý objektiv (jestli jo, tak teda wtf?)
      KICHI
      KICHI --- ---
      Tak kdeže je ten titulek... čekáme na podzim :)))
      TEEPEK
      TEEPEK --- ---
      MAAAT
      MAAAT --- ---
      Aktivujte si dvoufázové ověření Apple ID a služeb! (Návod) | můj-iPad.cz
      http://www.muj-ipad.cz/aktivujte-si-dvoufazove-overeni-apple-id-a-sluzeb-navod
      PAYA
      PAYA --- ---
      Apple varuje před používáním nabíječek pro iPhone a Mac z Evropy. Zjistěte, jestli máte nárok na jejich výměnu
      Apple upozornil na vadné nabíječky pro iPhone a Mac
      http://www.letemsvetemapplem.eu/2016/01/28/102908/
      VFISA
      VFISA --- ---
      JYRKA: ano, ale teprve 9.3 bude prý umět synchronizovat i samotné knihy přes iCloud. :( doteď je to fakt debilni systém.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam