• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    JINX: Bohužel, to je tak 3-4 roky starý kus z Ikea Family programu. Ležel mi ve sklepě a čekal na svou šanci. :-]
    JINX
    JINX --- ---
    CROSS: muzu se prosim zeptat co je to za penal? na webu ikea ho nikde nemuzu najit :'(
    DUKED
    DUKED --- ---
    KINGRICHARD: Melo by to jit nasledujicim zpusobem : kliknout na i v pravem hornim rohu a add a place
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Jsem si rozchodil ios 11 betu na iPad Air a jsou tam zajímavé věci. Například si to pamatuje, zda byla aplikace otevřená maximalizovaná nebo u kraje a cmd+tab je taky tak otevírá..
    2 překvápka. 1. Je to překvapivě rychlé. I na iPad Air a je to dost nestabilní, což se dá u téhle fáze bety předpokládat.. Pro mě je to moc příjemné překvapení, čekal jsem že to bude na téhle staré plečce nepoužitelné.
    BTW neporadíte jak přidat objekt (místo) do Apple map? Myslím ofiko provozovnu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Jo a vsim jsem si jedne fajn zmeny u wifi. Bude moznost vybrat si, jestli se k dane wifi pripoji automaticky jakmile je v dosahu, nebo jen rucne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak novy procko za me po par dnech pouzivani fakt super...zvlast odezva displeje pri kresleni
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SH_PANDA: iPad Mini 4
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Mam ty nove a jsou uplne ok, ale mam to asi 2h. Hlavne mne na iPadu nevadi, kdyz neco fungovat nebude, hlavne pouzivam MB a iPhone.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_99: na jak velkem iPadu?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: Things na tom frčej v pohodě? Ale beztak si počkám na public betu.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: a to, ze jde jednim tahem vytahnout pri spustene app je super pohodlny.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Kdyby někoho zajímal limit aplikaci v docku na iOS 11...

CROSS
    CROSS --- ---
    TIGU: to je dobrý, zkusim, až někde seženu verzatilku. Momentálně mám tužku potuněnou ;-] koncovkou na držení čepičky, a gumovym návlekem z Pilot G2. Plus apartní neoprénovej penálek z Ikea, to kdyby viděl Jony Ive, rovnou ho odvezou.

Mimochodem kdyby někdo stál o Apple Pencil, tak mám jednu navíc, nepoužitou nevyužitou, na ceně bychom se jistě domluvili.
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Koh-i-nor vyrábí příslušenství k Apple Pencil :P Stačí si koupit verzatilku, obrat ji o její klip a darovat ho své Apple Pencil. Verzatilka je o chlup tenčí, ale není to ani půl milimetru a s stroškou snahy to na jablečnou tužku dostaneš.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: sakra to musim doobjednat..zbytek dneska dorazil

DUKED
    DUKED --- ---
    DUKED: odpovim si sam :), stacilo otevrit kalendar ve split view, objevila se ikonka list view a voila, bylo vyhrano
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ale beze srandy, tipy na nějakej futrál bych uvítal.  pencil je hrozně dlouhá a k mým obvyklým psacím potřebám se nevejde, nemá klip, v tomhle praktičnosti moc nepobrala.
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: "A beautifully crafted case for Apple Pencil made of durable leather..." TO MUSIM MIT!!!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tohle mi nějak uniklo...
    Apple Pencil Case - Midnight Blue - Apple
    https://www.apple.com/shop/product/MQ0W2/apple-pencil-case-midnight-blue?fnode=37
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, jak sem psal před nedávnem, měl bych na prodej iPad 2 Mini Retina 32GB Wifi Dark. Mam k nemu pouzdro a dvě originální nabíječky s originálními kabely.
    cenu bych podle rešerše z nedávný doby viděl kolem 6 tisíc. iPad je jako nový, celou dobu v obalu a skoro vůbec není používáný, nemám pro něj využití.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MADBANANA: MADBANANA: Realisticky? Tak 3000 - 4000 Kč. Přijde na to, v jakém je stavu. Ale morální zastaralost je už velká a displej není ani retina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam