• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    BARTOLOMEJ: je to uplne v pohode, sem tam nejakej bug, ale nic zasadniho.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    BARTOLOMEJ: použitelný to je, zpomalení či rychlejšího vybíjení jsem si nevšiml, ale má to spoustu chyb které snad ještě vyladi
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    BARTOLOMEJ: Ten uz tam nejde nainstalovat, takze tezko.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    nemate nekdo realne zkusenosti s ipad air2 a ios11? je to jeste pouzitelny?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DREDIK: Flash neber jako ukazatel niceho jineho, nez ze ten web stoji za hovno.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    tka ipad air 2 a ipad pro 9.7 je skoro za stejnou cenu to uz radsi priplatim. mam malou bluetooth klavesnici ke svimu ipadu ale jak rikam bohuzel je to bolest s lagovanim. tuzku nepotrebuju nezbytne tj pravda... schodou okolnosti vcera jsem sel na webovky kde byl flash player a ipad nedokazal rozpoznat ze tam je, zkusil sem i na svim iphonu a taky ukazoval ze tam neni (model SE). na notasu se to ukazalo tak zacinam inklinovat k laptopu. setkal ste se s tim nekdo (youtube beha normalne i ze safari) jo a jeste presentace v adobe premiere nejak nemuzu za nic rozbehnout na obou zarizenich.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: To souhlasim. Ale pokid bych treba 90% casu obsah konzumoval a k tomu obcas jen napsal delsi mail, tak iPad+ klavesnice je super. Ja treba to tak osobne nemam. Ja mam iPhone 6+, iPad Mini a Macbook 12” (az budou k sehnani Watch se sim, tak pridam jeste ty).
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: narážel jsem právě na to, že pro mě osobně iPad + klávesnice rozhodně neni rovnocenná náhrada za laptop. Ale to je asi ne osobním vkusu každého.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Ono i iPad s tou klavesnici v krytu muze byt casto lepsi reseni.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Osobně bych vybíral podle toho, kolik toho při těch hlavních činnostech budu psát. Víc psaní = laptop.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DREDIK: Air bych nebral. Pokud notebook tak 12” je super. Rozhodovani jestli iPad vs notebook je individualni. Za me jestli ti iPad na to co chces delat staci, tak vzit.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    urcite notebook.
    AILAS
    AILAS --- ---
    KULHY: Možná ještě za dobrou cenu když sežene iPad Air 2.
    EZEE
    EZEE --- ---
    KULHY: KULHY: Za me ipad 2017 max spokojenost
    KULHY
    KULHY --- ---
    DREDIK: Pokud nepotrebujes pero, tak pro je zbytečně drahý, iPad 2017 je imho na tebou zmíněné dostačující a ušetřis klidně až 10k.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    zdravim, schanim zarizeni na cesty. Samozrejmne mi padnul iPad Pro do oka akorat nevim jestli to neni as zbytecna volba. Muj ipad 4 nepodporuje multitasking jinak bych vzal asi ten. Pouziti word excel books internet (da se resit prez muj iPhone) lehce autocad a GIS (to spis okrajove). Penize nehrajou roli spis nechci utratit za neco o co se budu behem cest tolik bat... rozhoduju se mezi iPad Pro 9.7 a star sim MacBook air 11" nazory vytany
    KICHI
    KICHI --- ---
    :))) všechno se to dříve, nebo později zase jmenuje iPad :))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DRAGON: mini ipad se mi libil od prvniho uvedeni, ten bych nosil i do rpace a tak. kolik za nej chces ? :)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    ahoj, na dálku už několik dní řeším synchronizaci fotek z iMacu do iPadu, při kterých se začnou kopírovat fotky do iPadu a po nějaké době se synchronizace bez jakékoliv chyby přeruší. Při dalším pokusu o synchro se objeví hláška buď s chybou o začínání synchronizace nebo o ukončování synchronizace.
    Nevěděl by prosím někdo radu?

Zkusil jsem reinstal itunes, jiný usb port, jiný kabel, smazání ipadu (asi air 128GB, ios 11) a obnovení z icloudu, příkaz pro přenos nákupů z ipadu, synchro prázdné složky, synchro jedné fotky, vypnutí synchronizace fotek a dál už ani nevím.
    Ještě něco jako AnyTrans, kterým jsem zkoušel smazat synchronizované fotky, ale nedokázal to. Napsal, že fotky smazal, ale pořád tam zůstávaly.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: co sem tak zkousel, tak vsechno slape uplne v pohode, jako ze kliknes a ta vec se hned otevre :) dokonce i 3D hry se na tom daj parit v pohode. Kdyby neexistovaly e-ink ctecky knih, neprodavam. Heartstone sem na tom hral taky a chova se to stejne jak u kamose na letosnim modelu, jen se obrazovku o chlup pomaleji nacitaji.
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMMY_: ta Mini dvojka (od DRAGONa) je na Heartstone dobrá volba, na něm to žena hraje teď a nestěžuje si. ;-]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMMY_: a nechces muj Ipad 2 Mini Retina 32GB wifi? ho budu prodavat ted. Stav je uplne jak novy, ja s nim vubec nepracuju, takze mi lezi doma v krabici. klidne prenecham :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: ne, AILAS naráží na srovnání "dvojky" a "trojky" DRAGONem, tam pochopitelně jde o dvě různé produktové řady, kromě toho to číslování "dvojka" a "trojka" a podobně není názvosloví Apple. Jinak první retina (ten 9,7" model) vyšel o půl roku před prvním Mini, retina Mini pak ještě rok po tom.

TOMMY_: kdybys měl vysloveně finanční limit 2k a chtěl iPad na základní věci, tak je to asi použitelná volba, pokud jako alternativu zvažuješ nový iPad, pak podle mě ta trojka nemá cenu. Taky z hlediska používání, to rozhraní v iOS9 už je dost jiné oproti 11 na telefonu, počítej s 30pin kabelem pro ten iPad, a tak dále.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam