HONCKA: obecně si myslím, že na Pro nemá nic jiného než pencil smysl. Pokud už nějaká aplikace je optimalizovaná, pak právě pro tu origo tužku. Ovšem zásadní nevýhoda tužky je, že funguje jen na pro HW, to je jasný.
Co se týká toho adonitu, určitě se dá sehnat čínská levná varianta, čistě mechanická bez BT, s tim průhledným kolečkem. Kdysi jsem něco takového míval, z dealextreme.
V dobách před Pro a Pencil byl můj nejoblíbenější stylus
Cosmonaut od studia Neat, protože se skvěle držel, ale nejsem žádnej výtvarník, takže nedovedu posoudit, jak praktický to je na malování (já si tak akorát črtám různý schémata).
K tužce: mám jednu pencil navíc, i bych se jí zbavil, ale posílat ji poštou do Čech by asi vyšlo dost draho... počátkem prosince bych ji mohl poslat po někom, kdo za mnou pojede. (Kdyby měl někdo zájem...)
Jo a sklo na iPad... nevim, no, to bych už spíš volil nějaký odolnější pouzdro, co kryje i displej, při použití ti iPad neupadne a na přenášení mi to přijde lepší, než lepit něco na displej – mám za to, že jakákoli folie nebo krycí sklo akorát zhorší odezvu, kvalitu zobrazení a podobně.