• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TOMMY_: Dám litr!
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HONCKA: za 700 ho beru !
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SPAM: Prodám iPad Pro 10,5'' Smart Cover - Blue Cobalt, cca měsíc starý za 700
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Jak obnovit? (Když jsem zrušil sync s iCloudem, tak mi prostě zmizely veškeré knihy, i ty, které byly zrovna stažené a fyzicky přítomné v iPadu.)
    VFISA
    VFISA --- ---
    WITTGENSTEIN: Tohle by mohla dělat funkce optimalizovat disk, zkus ve storage options
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: Pomohlo mi zrusit sync s icloudem a obnovit.
    Jinak iBooks je smutnej pribeh promarneny prilezitosti
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Ahoj,

dotaz urgentne hledam drzak pro iPad posledni generace.
    Jedna se o drzak do kazdeho meeting roomu, kde bude iPad s rezervacnim systemem. Nejlepe takovy drzak aby ho nemohl jednoducho nekdo odnest.

Nejake napady?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Houstone, mám problém.
    Respektive mám iPad Pro, nejnovější iOS (11.1). Nejdůležitější apka na iPadu je pro mě iBooks. Od té doby, co pro iBooks existuje cloudové útočiště, se knihy nahrávají tam. OK, není problém. Ale poslední dobou se tam nahrávají agresivně, tzn. obden mi fyzicky zmizí z iPadu, jsou jen v cloudu. Ditto dokumenty v Pages.
    Nemám celulární připojení, takže když v metru zjistím, že nemám něco fyzicky na iPadu, jsem nahraný. Prostě si nepočtu.
    Dotaz: dá se tomu nějak zabránit? Označit složku s knížkami, které nechci za žádných okolností mazat?
    K ničemu jsem se nedogoogloval, v iCloud Drive můžu iBooks maximálně vypnout. V samotných iBooks žádné ovládání není.

Dokonce není ani možné vypnout iBooks v nastavení iCloud Drive, protože pak mi to schová všechny knihy krom těch, které jsem pořídil z obchodu Applu. (A když mi tu knihu smaže a nahraje ji do cloudu, zmizí obálka a je nahrazena generickou, carramba!!!)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    WITTGENSTEIN: děkuju
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ANDREJKA: IPhonePoint asi nejlacinější.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    ANDREJKA: rozbity iphone Praha 3. Ipad Mini 1, display, home button, baterka. Celkem 3600
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    na kolik ca vyjde výměna skla u ipad mini, + můžete z vlastní zkušenosti doporučit konkrétní místo v praze? je to úplně první mini, ale to je asi fuk. díky
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    doporučil byste mi někdo držák na opěrku do auta pro iPad Pro 10.5? myslel jsem, že toho bude všude plno, ale narazil jsem spíš na ojedinělý kousky. zatím se mi nejvíc líbí:

Scosche magicMOUNT XL MAGTHM2 Headrest magnetický držák na opěrku hlavy pro tablety | Sunnysoft
    https://www.sunnysoft.cz/...nt-xl-magthm2-headrest-magneticky-drzak-na-operku-hlavy-pro-tablety.html

díky!
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    AILAS: Diky za rady, tyhle reseni jsem samozrejme zkousel, ale nefunguje to vsude.
    Zkuste treba https://sazkafantasy.isport.blesk.cz, tam je to javascriptem narovnany podle rozliseni, takze mi request desktop site nepomuze. Spis nejakej user agent faker, kterej by se tvaril, ze ma jiny rozliseni?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JYRKA: já mám objednány Kožený z aliexpresu za 20 babek
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FRANCIMOUR: No tohle nepodporuje klavesnici
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    JYRKA: Neco takoveho?
    LAB.C Slim Fit pouzdro Apple iPad Pro 10,5" černý | Smarty.cz
    https://www.smarty.cz/lab-c-slim-fit-case-pro-ipad-pro-10-5-p28039

JYRKA
    JYRKA --- ---
    HONCKA: Pencil mam od vcerejska k ipadu pro 10.5 a jako dobry :)
    Jen futral k nemu, pripadne futral na kombinaci ipad, klavesnice a pen stoji u Apple raketu.
    Na Amazonu to jde vyresit za zlomek ceny.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: akorat ten nema tlakovou citlivost, ten pencil vyskousim a kdyztak ho vratim
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HONCKA: já mám adonit jot script a ten má docela dobrý hrot, jen nevím jak je na tom s podporou u aplikaci protože byl primárně určen k evernote, ale pokud by si měl zájem mohu ho zapůjčit na odzkoušení
    KULHY
    KULHY --- ---
    HONCKA: Podpořím, je to magic! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam