• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    4PTO: tohle je imho možný až od IpadOS tj 13.1
    4PTO
    4PTO --- ---
    Jdu s dotazem bez googleni.

1)Na iPad už jde připojit myš?
    2)Pokud ano pokud už je ale připojena BT klávesnice tak asi smůla?
    3) (Pokud ano v2) jede to na iPad mini (hádám že to bude až od nějaké verze iOS a starší typy už nemusí být podporován?)

Dekuju pokud někdo máte přehled.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    GORG: Vezmeš soubor -> sdílet -> otevřít v
    GORG
    GORG --- ---
    ONDRA_99: Počkej co myslíš sdílením? Tahle nabízí taky iCloud ale taky nějakej adresář iTunes , ale ten asi bude vidět jen, když to připojím ke kompu?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GORG: To zalezi co ti ta apka umoznuje. Dobra app ma moznost to do ni poslat pres sdileni. Nebo alespon ma moznost nacitat soubory z iCloud drive. Pokud neumi ani jedno tak je blbe napsana a musis hledat ochcavky (nebo lepsi apku).
    GORG
    GORG --- ---
    Je nejaky zpusob jak z ios aplikace poslat soubor do jine ios aplikace?
    Zkousel jsem k tomu audioshare ale jeho dostupne adreare nadavaji zadny smysl.
    Asi by slo si soubor nahrat na inetnernet pres dropbox anpak si ho stahnout zpet z internetu , kdyz si ho chci nahrat ale primo na tom samym devicu; kdyz by stacilo memory copy”

Mate nejake typy jak tohle obehchat?

Vim ze se mi zo nejak podario ale uz si nepamatuju ten hack
    MUXX
    MUXX --- ---
    ANDREJKA: smazat youtube apku, pouzivat na youtube safari. Co se tyka toho dotazu na druhy ucet, tak ti nejspis v appstore cekaji apky na update. nektera z nich je nainstalovana pod tim druhym accountem. tak tu apku smaz.
    DUKED
    DUKED --- ---
    ANDREJKA: nemam ted ipad po ruce, ale iphone verze rika, ze chce iOS 11 minimalne...
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Mám dotaz z pravěku, mám ipad mini, asi ten úplně první, co byl, momentálně ho používáme jen na youtube při nemoci apod., když je třeba udržet dítě v klidu. OS je 'aktuální', verze 9 něco. Dneska youtube appka začala hlásit, že je potřeba ji aktualizovat, ale když na to kliknu, v app storu mi to ukazuje jen možnost otevřít, na aktualizaci tam není na co kliknout. Když ale otevřu, chce to zase aktualizaci. Jde to nějak vyřešit nebo můžu jinak hardwarově stále OK tablet hodit leda tak do kontejneru?
    A ještě dotaz, kdysi dávno jsem nějaké aplikace sdílela, resp. byly sdíleny se mnou, už si dávno ani nepamatuju k tomu druhému účtu heslo, ale opakovaně se mě to na něj ptá - jde tenhle druhý účet nějak definitivně odstranit ze systému, aby už mě to neotravovalo?
    Díky
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: no já si taky myslim, že je to mnohem lepší (aby měl vlastní ID), ale zase ty protažený obličeje, jestli mu tim něco smažu ;–]
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FARFELOO: Autocorrect: “Prostě je to její...”
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Dělal jsem to. Dceři naštěstí záleželo jen na jedné hře. Napsal jsem na support a oni to převedli... obecně ale pro ni mít vlastní ID je mnohem lepší než jak to bylo doteď. Píše, volá si, ukládá si fotky, poslouchá hudbu... příště je to její zařízení...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nejedná se sice o čistě problém iPadu, spíš systému jako takového, ale zase na telefonu se taková situace spíš nevyskytne: dítě má svůj iPad, ale primární Apple ID na něm je moje. Vytvořil jsem dítěti jeho Apple ID a přidal do Family Sharing (jinak to ani nešlo). Když teď na iPadu nastavím dítěti jeho Apple ID, co se stane s obsahem? Nejde mi ani tak o aplikace, ty bych přinejhorším potahal znovu, ale o různá jeho uložená data z her (nic v Game centru, prostě data aplikací).

(Ironicky ten níže zmíněný bug může být feature přesně na tuhle situaci... ;–])

Prováděli jste tuhle operaci někdy?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    wtf?:) chtěl jsem pustit youtube appku a tohle se dozvim:)

TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Zdravim,
    prihlasil jsme se do beta programu Apple, abych ziskal iOS10ku, abych mohl na to instalovat i nejaky aplikace.
    Problem je te, ze tedka mi to chce stahnout balicek BETY iOS13 & iPadOS13.
    Vim, ze posledni verze pro iPad2 je 9.3.5, kterou mam aktualne nainstalenou, spis by me zajimalo, jestli to nahodou nedko nezkousel nainstalovat na tak stary zarizeni.
    Diky za jakykoli info.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KULHY: Posilaji si "OAuth login or mail server credentials". To je pro mne naprosto mimo. Ale dik za pokus ;(
    SATAI
    SATAI --- ---
    VFISA: Tak dezinfekci teď s sebou nosívám, abych se po použití očistil ;-)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    SATAI: airmail toho umi hodne, ale zda umi vsechno, co pozadujes, to si budes muset vyzkoumat sam....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam