• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: no já si taky myslim, že je to mnohem lepší (aby měl vlastní ID), ale zase ty protažený obličeje, jestli mu tim něco smažu ;–]
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FARFELOO: Autocorrect: “Prostě je to její...”
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Dělal jsem to. Dceři naštěstí záleželo jen na jedné hře. Napsal jsem na support a oni to převedli... obecně ale pro ni mít vlastní ID je mnohem lepší než jak to bylo doteď. Píše, volá si, ukládá si fotky, poslouchá hudbu... příště je to její zařízení...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nejedná se sice o čistě problém iPadu, spíš systému jako takového, ale zase na telefonu se taková situace spíš nevyskytne: dítě má svůj iPad, ale primární Apple ID na něm je moje. Vytvořil jsem dítěti jeho Apple ID a přidal do Family Sharing (jinak to ani nešlo). Když teď na iPadu nastavím dítěti jeho Apple ID, co se stane s obsahem? Nejde mi ani tak o aplikace, ty bych přinejhorším potahal znovu, ale o různá jeho uložená data z her (nic v Game centru, prostě data aplikací).

(Ironicky ten níže zmíněný bug může být feature přesně na tuhle situaci... ;–])

Prováděli jste tuhle operaci někdy?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    wtf?:) chtěl jsem pustit youtube appku a tohle se dozvim:)

TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Zdravim,
    prihlasil jsme se do beta programu Apple, abych ziskal iOS10ku, abych mohl na to instalovat i nejaky aplikace.
    Problem je te, ze tedka mi to chce stahnout balicek BETY iOS13 & iPadOS13.
    Vim, ze posledni verze pro iPad2 je 9.3.5, kterou mam aktualne nainstalenou, spis by me zajimalo, jestli to nahodou nedko nezkousel nainstalovat na tak stary zarizeni.
    Diky za jakykoli info.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KULHY: Posilaji si "OAuth login or mail server credentials". To je pro mne naprosto mimo. Ale dik za pokus ;(
    SATAI
    SATAI --- ---
    VFISA: Tak dezinfekci teď s sebou nosívám, abych se po použití očistil ;-)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    SATAI: airmail toho umi hodne, ale zda umi vsechno, co pozadujes, to si budes muset vyzkoumat sam....
    VFISA
    VFISA --- ---
    SATAI: Outlook? Ne, vážně :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Máte, prosím, někdo tip na emailovou aplikaci pro iPad (Pro)?
    Nesmí záviset na zpracování emailů na 3rd party serverech. Musí jít nakonfigurovat, v čem otvírat linky (Firefox). A ocenil bych možnost nakonfigurovat akce pro swype emailů, aby seděly s těmi, co mám na droidu.

Dík moc.
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    Umí ještě někdo vyměnit prasklé sklo u iPadu první generace? Mám ho pro děti do auta, šlape ještě bezvadně. Ideálně Praha
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    JYRKA: Ipad air totez, viz muj post niz
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JYRKA: ja pouzivam swipe klavesnici
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    JYRKA: iPad 5. gen, stejný problém, nevypozoroval jsem podle jakýho klíče
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nekdy se mi v Safari objevi klavesnice, ktera dela dve mezery na jeden stisk, nefunguje dvoumezernik na tecku a celkove se chova blbe. Neprisel jsem na klic, na zaklade se objevi a neprisel jsem na to, jak ji prepnout. Snad neco ukaze screenshot textu. Nevite, co je to za zmetka? Deje se to jen na iPadu Pro, 2017.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    potřebuju z ipad pro 10.5 dostat video, když to chci zkopírovat, tak mi to hlásí "Device is unreachable" ios mám aktuální, itunes taky, mám relativně čerstvou instalaci woken.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: zase gestem zpět, jinak přišel jsem na to, jak se to úplně vypíná
    nastavení - plocha a dock - multitasking - Povolit více aplikací
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HONCKA: A nevíte někdo, jak se toho sloupce pak rychle zbavit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam