• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    VFISA
    VFISA --- ---
    jinak ja na ipad cekam az vyjde tahle:
    Logitech International - Logitech Combo Touch Available for New iPad Pro 12.9” (5th generation) and iPad Pro 11” (3rd generation)
    https://ir.logitech.com/press-releases/press-release-details/2021/Logitech-Combo-Touch-Available-for-New-iPad-Pro-12.9-5th-generation-and-iPad-Pro-11-3rd-generation/default.aspx

/sirka mi snad uplne tak vadit nebude, dobry je ze se da klavesnice odepnout
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    SATAI: o něčem takovém jsem četl a prý to v nějakém updatu opravili
    SATAI
    SATAI --- ---
    RONDALUS: historicky nešla všechna gesta, zkontroluj si, jak je to nyní
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto klávesnicí/casem pro iPad pro?
    Brydge Pro+ Keyboard w/Trackpad for iPad Pro | Brydge
    https://www.brydge.com/products/brydge-pro-plus-for-ipad-pro
    přemýšlím, že bych pořídil nový iPad pro a starší iPad nechal ženě a synovi. Originál Apple klávesnice je cenovej mordor a tak koukám po nějaký alternativě...
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RYBKA: Diky, nakonec porizeno dnes rano!
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    CHARVYBURGER: marketplace na facebooku
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    CHARVYBURGER: mobilní pohotovost
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    FARFELOO: Bohuzel, divam se uz tyden - Bazos, Sbazar, FB Marketplace, nic... Jen same mini nebo ipad 2
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CHARVYBURGER: Bazoš
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdravim, poradili byste mi prosim kde sehnat iPad 3, 4, Air 2 64GB? Rozbila se nam iPad 3 a hledam pro deti nahradu. Nikde se mi nedari tyhle modely najit, jen novejsi modely za 10k+. Diky!
    BURAN
    BURAN --- ---
    CROSS: stejnej trik s externím médiem, jako trvalo mi asi půl roku, než jsem zjistil, že když připojuju externí usb disk že musím mít otevřený Files, jinak se mi ten disk nepřipojí... :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: ano, hlavní trik s externí klávesnicí v iPad OS je, že v nastavení klávesnice (Settings – Keyboard) se objeví Hardware Keyboard pouze pokud je ta HW klávesnice připojená, jinak tam neni ani náznak. Já takhle hrozně válčil s nastavením QWERTY na české klávesnici (protože v systému na SW klávesnici to tak mám), pro tu HW se to muselo nastavit extra. (Našel jsem na doporučení v tomto klubu.)

Jinak já mám v nastaveních externí klávesnice přepínání jazyků přes CAPS LOCK (nemám to zapnutý, ale je to tam). A teď koukám na to Ctrl + Space, asi systémové výchozí nastavení, protože nikde nevidim, jak to zapnout / vypnout / změnit.
    BURAN
    BURAN --- ---
    FARFELOO: ok no problem, každopádně díky za ctrl+space i potvrzení, že tu českou sw klávesnici nemám rozbitou jen já - jestli to ale dělá už několik let, tak to potěš koště teda, to máme už asi nafurt :(
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BURAN: Já už klávesnici nepoužívám, tak neposloužím screenshotem, ani nevím jestli něco iOS 14 nezměnilo. Sorry za mystifikaci...
    BURAN
    BURAN --- ---
    FARFELOO: ctrl+space funguje, super!

A jakou lištu myslíš? Já tam asi žádnou nemám...

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Jo funguje to, používával jsem to, ale myslím, že externí klávesnice mají vlastní nastavení výčtu jazyků, takže si musí přidat člověk ty jazyky i k tomu. (pamatuji si, že jsem na externí klávesnici neměl všechny jazyky, aby ten toggle cyklil rychleji.) pokud by si tam člověk ty jazyky nepřidal, tak nemá co togglit
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: to funguje, ale už si nepamatuju, jestli a jak jsem to nastavoval (protože na Macu jsem to nastavoval zcela určitě právě takhle, trochu mi to splývá)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BURAN: Já tam mám na obrazovce takovou lištu... každopádně jsem teď našel, že by mělo fungovat ctrl+space na toggle jazyka...
    BURAN
    BURAN --- ---
    FARFELOO: na jakém panelu myslíš?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BURAN: Ten glitch mám na iPadu už několik let. Strašně mě to sere... jinak k vyvolání té softwarové klávesnice myslím není potřeba odpojovat BT, stačí na tom panelu dole kliknout na šipku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam