• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    HONCKA: jj - myslim presne to. nicmene, zadnej termin nebyl stanovenej....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: předpokládám, že asi myslí to představení, který prej má být v říjnu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRAP242:
    nic nepredstavovali ne?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    Zdar, hele kdy podle vas bude ten novej iPad?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ahoj, než to pustím jinde. Prodávám iPad Pro 10.5", 64 GB, šedý, kompletní balení s nabíječkou i krabicí. Koupený v roce 2018.
    K tomu je originální kryt s klávesnicí + originální kryt bez klávesnice.
    Nepoškozený, plně funkční. Cena 8900
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    CROSS: Vyšší váha, ale jinak super. Baterku to žere minimálně, zacvaknu/odtrhnu ve vteřině, píše se na tom příjemně...
    VFISA
    VFISA --- ---
    CROSS: Kromě váhy na to nedam dopustit. Doma 80% času s odepnutou klávesnici, na cestách s ni a slouží to jako super ochrana.

Priznam se ale bez mučeni, ze nejsem psavec co by na tom psal romány… maximálně nějaký interní Pages v Confluence.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Používáte někdo Logitec Combo Touch? (Třeba VFISA?) Nějaké zkušenosti, názory?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    LOJZA: Praha - Chodov.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Kdybyste někdo chtěl používaný silikonový kryt + Apple Keyboard Folio na iPad Pro 12,9 1st gen. za odvoz a pytlík chipsů, dejte vědět do pošty. Kryt s klávesnicí je v téměř dezolátním stavu a klávesnice nefunguje - na 99 % kvůli zkorodovaným kontaktům uvnitř. Je to sice opravitelné, ale nemám na to nářadí ani skill, čili kdyby si s tím chtěl zájemce pohrát, myslím, že by to šlo zprovoznit.

CROSS
    CROSS --- ---
    Mně onehdá přišla zpráva od mého operátora, že jestli chci 5G na stávající SIMce, mám si to nastavit v jejich systému (tj. na webu ve správě svého uživatelského účtu). Z toho bych usuzoval, že je to věc operátora a ne iPadu jako takového.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Tak přes SN jsem se nic nedozvěděl Apple support mě odkazuje na operátora a Operátor na Apple support. Každopádně jsem zjistil v nastavení když se podívám na info o tabletu, tak síť je sice t-Mobile, ale Operátor je tam uvedený Carrier 51.7 což netuším či znamená a jestli v tom nemůže být problém
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: To jsem nezkoušel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    a to SN?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: iPad jsem dostal v práci a právě jsem nic nenašel. Bohužel ani nemám možnost zkusit jinou sim, třeba jiného operátora
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    Kdes to koupil? V návodu nic není? když si SN dáš někam na apple webovku?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Na mobilu právě mám. To kde se to povoluje mám na výběr jen 3G a LTE, proto se tu ptám. Když jsem se ptal u operátora, tak mi řekli že to je můj tablet a ne jejich starost
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    asi blbá otázka a na mobilu 5G máš? stejný operátor?
    Jinak na mobilu se musí 5G extra povolit. není něco takového i na iPadu?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak zkusím ještě jinam. Kdo máte Pro M1 11” cellular, funguje vám normálně 5G?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: taky možnost
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: no můj plán je naopak nechat Touch ID, protože to funguje, místo tlačítka zapnout Assistive touch, a naučit nejmladšího (syna) pracovat s tim. Ono na současným iPad OS to tlačítko zase tak moc potřeba není. (a nic neměnit)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam