• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    BRAP242: Co nejvetsi :)

256 asi staci

Jde o to co na tom chces delat?
    Pokud do toho chces stahovat videa treba z gopro na dovce tak velkou kapacitu.

Pokud jen na bezny veci tak muze stacit i 128.
    Mam 256 a staci mi to bohate i na obcasny videa atd.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    omlouvam se jestli uz jsem se ptal - ale - jakou kapacitu doporucujete pro iPad Pro?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    No ja ani nevim ze by nejaky nahradni mel byt. Dle aktualniho webu v baleni nahradni nebyva...

Jinak Apple mix prodava i po jednom za 200 + 50 postovne, pokud bys nebyl z Prahy.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KOC256: klidne vemu pulku z tech 4 za 600 = 2 za 300. Uz ho mam taky 4 roky a uz by si zasluzil vymenit a vubec netusim, kde mam ten nahradni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nemáte někdo na prodej jeden volný hrot na Apple Pencil 2. generace? Na letišti mi spadlo pero na zem a hrot se zlomil. Jelikož mi jeden hrot vydržel 4 roky, tak se mi nechtějí kupovat další 4 za 600.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: díky, akorát bohužel musím mít nainstalovanou default klávesnici s gboard to nefunguje
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: Je to v nastavení klávesnice, ale jenom, když je připojená. Taky jsem se s tim kdysi potýkal.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jak se mění hw klávesnice? mám gboard anglickou a českou ctrl + space nefunguje, pořád to píše anglicky, originál apple zase funguje pouze v modu qwertz i když mám sw klávesnici qwery
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    WAMP_ELF: vedle ve foru je taky pár řádek jak obejít security u applu, zkus i projít vlákno HELVETE
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Jenom teda skoda ze ani ve stage modu nejde mit dve nebo tri ciste iphone appky vedle sebe, to by byla dost vychytavka.

A sry, ze pisu jako negramot
    VACA
    VACA --- ---
    Me teda furt celkem chybi v klasickym rezim split view dvou oken pod sebou kdyz je tablet v portrait rezimu.. Mit v orientaci na vejsku dve uzky nudle vedle sebe mi moc pouzitelny neprijde…
    Naopak kdyby v tomhle modu slo mit dve okna pod sebou a moct si menit pomer, tak by v nektrejch pripadech prace v portrait rezimu davala dost smysl.. trochu sem doufal ze to v 16 bude umet:-/

Jinak stage zatim nezatracuju ani nevyzdvyhuju. Obcas to neni marny.
    Paradoxne na cistokrevne mobilni aplikace ktery nejsou pro ipad urceny, je ten stage manager dost dobrej:)
    Nektery se dokonce umej formatovat zpusobem driv nevidanym:)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nechcete někdo za odvoz / odnos plně funkční iPad mini první generace?
    iPad Mini (1st generation) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/IPad_Mini_(1st_generation)
    Bez nabíječky, s hráškově zeleným coverem.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WAMP_ELF: corka by ti neměla jít aktivovat na jiný appleid
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WAMP_ELF: v jaký konfiguraci? Ipad 2021 stál od cca 9k, k tomu pencil cca 2500
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    iPad Pro 12.9” 2021 - muze mi prosim nekdo potvrdit, zda je tenhle blooming normalni? Je to s nejnizsim podsvetlenim. Bud mam vadny kus, nebo vsechny ty video recenze bloomingu kecaj, protoze je to fakt videt… 😅 okolo kazdeho svetleho mista je prakticky osvetleny obdelnik/ctverec.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    JYRKA: jsem na vazkach, co mě na něm fakt štve, že si nepamatuje velikost oken jednotlivých aplikací po zavření stejně jako windows
    CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: Zhnuseně ani ne, možná ještě přijde čas, kdy najdu důvod nebo workflow, proč to používat. Zatim mi to je k ničemu. Ale nepoužívám iPad s externím monitorem. A i na desktopu, pokud se opravdu potřebuju soustředit nebo dělat něco „profi”, jedu ve fullscreenu. (A tohle mi nechybí.)
    VFISA
    VFISA --- ---
    JYRKA: ja jsem jenom vypnul levou cast, jinak jsem s tim spokojeny a trpelive cekam na podporu monitoru :)

Dokazu si ale predstavit, ze bych to na velkym procku klidne nechal aktivovany, na 11 ten levej panel proste moc zabira.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JYRKA: Na iPadu je dobrý při použití monitoru. Jinak používám na obojím, ale spíš tak abych to vyzkoušel, než že by mi to vyhovovalo.
    Každopádně, kdyby se nechala udělat automatizace, aby se zapnul jen při vložení do magyc keyboard, tak by to bylo mnohem lepší
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jsem jedinej, kdo vyzkoušel Stage Manager na iPadu, aby ho nakonec docela zhnuseně vypnul?
    (to samé na Macu, mimochodem)
    WERT
    WERT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam