• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    BECKO
    BECKO --- ---
    Video na ukázku z workshopu s Marcio Slamem.. mimochodem porotcem na letošním Urbano Festu v Praze.
    http://www.youtube.com/watch?v=7Yzu4ii0Cpk
    BECKO
    BECKO --- ---
    A kraťasy taky .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Nová zumba kolekce! Zakoupila jsem celej tenhle model až na boty .)
    LENIK1
    LENIK1 --- ---
    BECKO: dokonce jsme měly i čas projít Luhačovice a pak ve vlaku jsme se krásně prospaly-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    LENIK1: Tak to sem ráda, snad vám to v tom vlaku uteklo .)
    LENIK1
    LENIK1 --- ---
    BECKO: jj, suprový víkendový relax;) dala jsi nám příjemně "do těla", dík:-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak víkend v Luhačovicích fakt parádně vyšel, musím říct, že sem se doopravdy bavila a dokonce sem ukořistila i foto s Evou a Vaškem .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    LUCHUB: Choreografie dostáváme na DVD z ameriky přímo ze Zumba základny.. ale to je jen pro ZIN členy (členství se platí). Na youtube je spousta choreografií a taky si děláme na některý písničky samy. Je to taková všehochuť.
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    Holky, nechodíte některá sem: www.zumba-beroun.cz ? Vřele doporučuju...
    Mám dotaz na cvičitelky... Samy si upravujete choreografii? Nebo dál šíříte to, co jste se naučili?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak my jedeme řádit do Luhačovic vážení .)!
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Jestli chceš shodit špek, tak to funguje stoprocentně .) Zapojuješ celý tělo a pokud budeš chtít zamakat víc, u určitejch kroků můžeš jít třeba níž a jet víc na zadek nebo zatínat břicho a hlavně správně dýchat a nezadržovat dech a hodně pít. Někteří tvrdí, že se na zumbě spálí stejně nebo víc co na spinningu, ale je to dost nepřesný.. u zumby i u spinu se můžeš sedřít stejně jako si jet jenom pianko, záleží na kondici, náladě. Ale každopádně se spotíš a pobavíš, to ti garantuju .-)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    BECKO: super! a vezmu běžecký boty asics. A pěkně to asi spaluje špeky, co? Snad tam nebudu jediný poporodní povadlý špekoun :D
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mimochodem na zumbashop.cz se velmi brzo objeví nová letní kolekce a stojí to za to .)!
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Ahoj, vezmi si něco pohodlného. Na zumbu můžeš mít cokoliv, krátkou sukni, kraťasy, obtáhlý elasťáky, volný tepláky.. zkrátka v čem se budeš cítit pohodlně, uvolněně a v čem se ti bude dobře pohybovat. Doporučuju tílko nebo tričko z funkčního materiálu, potit se do bavlny je o nervy. Mikinu budeš po minutě zahazovat. Taky ručník a spoustu pití. A lehký boty nejlíp s odpruženou patou.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Ahoj, chystám se v neděli prvně na zumbu a nevím co si mám vzít na sebe :D teplák dlouhý - tříčtvrteční - krátký, triko/mikča/tílko??
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    Dnes jsem byla poprvé na zumbě, málem jsem tam vypustila duši, ale musím říct, že mě to mo chytlo a budu snad chodit dál:)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tyjo, ale ta zumba je opravdu bezva, love it :)).
    BECKO
    BECKO --- ---
    BEDRISKA1: Nene, zatím je nás deset. Zítra mi má vyjít inzerát v místních novinách a počítám, že se ještě budou přihlašovat na poslední chvíli.
    BEDRISKA1
    BEDRISKA1 --- ---
    BECKO: A celkově? Doufám, že jsme se nepřihlásily jen my dvě :-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    BEDRISKA1: No zatím jste z Pardubic stále jen dvě .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam