• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    na to najednou skocili vsichni. Kozel dela nefiltrovanou 13.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    Nefiltrované pivo | O pivovaru | Radegast
    http://www.radegast.cz/o-pivovaru/nefiltrovane-pivo/
    vim, ze to neni zrovna maly pivovar, ale konecne se jim neco povedlo... skoda, ze je to casove omezena akce. to pivo je moc dobre.
    ENPE
    ENPE --- ---
    IJACZEK: Jo, mnich je muj oblíbenej, vždycky ho piju v rakousku na horách :)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    KADZE: začátkem prosince sem byl ve SvětPiva.cz, a dal sem si za 55kč točenej
    sice sem tu trochu OT, ale byla to bašta .)
    KADZE
    KADZE --- ---
    diky za tipy.zly casy se chystam navstivit uz delsi dobu, takze o jeden duvod navic.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    u sadu maj furt ?
    obcas chodim sem a maj nemecky weissbiery
    www.kavarnanasumave.cz
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    KACIR: já tam chodim tak jednou za měsíc a zatim pokaždý když jsem na ní měl chuť, tak jí měli...tak jsem měl asi štěstí
    KACIR
    KACIR --- ---
    WENOUSH: V Pivovarským domě asi nemaj pšenici trvale, ale před rokem mi tam dost chutnala.
    U sadu jsou vyhlášený podmírákama, takže jen v nouzi :-)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    + pivovarskej dům, ale tam je o poznání slabší, než u bansethů - kde maj teda z všeobecně dostupnejch weizenů asi moje nejoblíbenější, protože neni vodovový...ale speciály se jim tam různě střídaj, takže je potřeba tam chodit často, nebo jim napsat a zeptat se, kdy budou mít

    jo a ještě u sadu...
    KACIR
    KACIR --- ---
    KADZE: Vlastní výroba pivovarů U Bulovky a Bašta U Banshetů stojí za ochutnání, Primátor Weizenbier je tradičně na čepu v První Pivní Tramwayi, Nuselské bílé (vyrobeno v Chýni) zachutná ve Zlejch časech...
    KADZE
    KADZE --- ---
    zdravim.muzete mi prosim doporucit mista kde se v praze toci dobry weiss bier / psenicny pivo?
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    a opravte si tam internet, nebavi me tam hackovat sousedovic wifi :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    UMBERTO: Rozšířený problém to je, ale trápí jen ty, kteří točí živé poctivé pivo. Stabilizovaný produkt nadnárodních společností tím neutrpí. :-)
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    KACIR: Díky! My si to taky myslíme, že Kout je výtečné pivo.

    To chlazení to nefouká přímo na sudy, je ve vedlejší místnosti, ale nejsou mezi nimi dveře, takže ta teplota je tam velmi podobná. Co jsem se bavil s lidmi, tak je to celkem rozšířený problém... Teď v zimě je to jedno, možná je to i dobře, slyšel jsem totiž že na ve velkých mrazech hospodští u sudů topí v kamnech, aby jim to nezamrzlo.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    UMBERTO: v patek sme tam jak na koni :D
    za posledni rok moje nejoblibenejsi hospoda
    KACIR
    KACIR --- ---
    UMBERTO: Foukat teplo z chlaďáků na sudy je fakt chyba, ale držím palce - Kout je fakt skvostný pivo...
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    Záleží na hodně faktorech. My například máme problém, že dole ve sklepě je i chlazení, který celej pivní sklep zahřívá o cca 4-5 stupnu vic než ostatní sklepní prostory. Teď v zimě to nevadí, ale v létě to byl problém, protože nefiltrovaný prakticky nešlo natočit, jak to pěnilo... Vymysleli jsme přesun chlazení do jinejch sklepních prostor, takže na jaře už by to mělo být lepší.

    Asi jsem to předtím napsal blbě, naučili jsme se to teď točit tak, aby pěna nepadala tak rychle, ale možná je tam víc chyb, který děláme.

    Jinak zítra nám zavezou tmavou 18, pullitr bude 45,- (třetinka myslim 31) a minimálně za ochutnání to rozhodně stojí.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    UMBERTO: Moc rád přijdu otestovat :-). Nicméně, jak je vidět v mnoha hospodách, pivo se NEJDE naučit točit za týden. Všichni výčepní, u kterých mám otestováno, že jsou fakt dobří, to dělají 10+ let. Ale fandím vám moc, Kout je nejlepší pivo, rozhodně se zastavim, a následně sdělím dojmy :-))
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    JND: Hospodu provozujeme od dubna 2010. Nechci tvrdit, že jsme stoprocentní, ale snažíme se a myslím, že teď už pullitry nesmrděj.
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    SAMOUT: Shodou okolností jsem provozovatelem hospody U Slovanské lípy já. Beru, že nám trochu padala pěna, ale myslim, že jsme to cca před týdnem vychytali a teď točíme to parádně. Klidně rejpejte, zlepšíme se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam