mistni shopy s vybavenim pro sperkare jsou tak trochu out..
tady vse vychazi z te komouske reality kdy zlatnik dostal nejake omezene info a z toho cely zivot zije..
Kdyz jsem v jedne mistni skole rekl ze pouzivam 4 druhy pajek tak mi rekli co je to za blbost ze oni pajej celej zivot jednou a taky to jde..
nove naradi ktere usnadnuje praci oznacuji za przneni remesla atd...
pajku si muzete vyrobit sami
staci roztavit 2 dily sterling silver a jeden dil mosazi odlejt si drat a upravit si ho do pozadovaneho profilu dostanete tak kvalitni tvrdou pajku
pak uz jen staci experimentovat s pomery a dostanete tak tvrdou pajku jakou potrebujete..
Kupovana pajka se totiz chova pokazde jinak
zrejme to tam hazej jak se jim zachce tak ze to podle toho vypada..
Ja mam tedy pajky od zdroje ktery ma celkem stabilni zbozi ale uz jsem pajel po celym svete vsim moznym a ne vzdy to bylo uplne jednoduchy..
Btw v mistnich shopech nepracuji fundovani odbornici tak ze se mi xkrat stalo ze jsem zakaznikovi ve fronte vysvetloval ze to co mu rika prodavac je trochu mimo a vysvetloval mu co ma vlastne nakoupit..
Na advntg nechci hazet spinu protoze se podle mne snazej a s cenama jdou postupne dolu
akorat tam casto stridaj prodavace kterym docela dlouho trva nez prijdou na to co vlastne prodavaji..
Nostalgicky vzpominam na buenos aires kde jsem si v ulici la libertad v obchode casa wasser nakoupil celou svoji dilnu..
index
http://www.casadoblev.com.ar/
je to ulice asi 500 m dlouha a je tam jeden zlatnickej kramek vedle druhyho..
ale podle mne blyska na lepsi casy a i tady se to postupne vylepsi..
akorat ze tak levny jako v usa to asi jen tak nebude
a tim ze tady upravili limit bezcelniho dovozu zbozi ze zemi mimo EU na 25 dolaru tak to trochu zkomplikovali..