Interfelis Brno byla součástí několika souběžných výstav včetně Intercanis, koní, hospodářských zvířat, myslivců a asi i dalších. Mělo to tu výhodu, že jsme krásně zabili čas a viděli spoustu krásných zvířat (kromě koček samozřejmě). Výstava probíhala poklidně, žOfina neříjela, nesla to statečně a užívala si obdiv návštěvníků. Posuzování nesla lépe než minule. Jen teda na stevardku (ta, co uŽofku předváděla minule na BIS a strašně na ni vrčela) byla protivná okamžitě jak se k ní přiblížila nebo i jen co byla na dohled. Je to možné, že by jí konkrétní člověk tak moc vadil? No dostala Ex1 a CAC, nominaci tentokrát nedostala, ale já jsem za to i ráda, protože jsme si ušetřili nervy (lze vyměnit stevarda?).
Zvládli jsme to v klidu a se ctí, bez trapasu ze sekance :)
A pár slibovaných fotek, ať si uŽofka užije minutu slávy :))
"jééé, to je siamka? Ta je nádherná, můžu si ji pohladit?" jsme bohudík slýchali častěji než "fuuuj, dívej na ty uši" (to jsem zaslechla jen jednou)
miláček dětí :)
"milovaná" stevardka
čekání v bezpečí
black and white
vybírání do BIS, konkurence veliká, nakonec vybrali želvu paní Stěničkové IC Marley Muriel Simon*CZ, což bylo jasné hned na začátku. Mimo to, že uŽofku držím jak prase kost. Ale už trénujeme pořádný výstavní úchop :))
mačkání jí ani nevadilo
doprovodným programem byl "Králičí hop" :)))
a ještě si neodpustím pár fotek z protějšího pavilonu - z Intercanis. Snad vás tím nikoho nepohorším :)) Lovečáci byli naštěstí o den dřív, v neděli jsme potkali tyto krásky. Slintala jsem nad nima jak se na dogu sluší ;))
a majestátní vlkodavové :)