• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    gumovy kartacek mam, o hedvabi nevim, Aurora by ho mmochodem nepotrebovala, oproti Kordule ma kozisek uplne hladoucky a jemnoucky.. a vystrihavate usi na vystavy?
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Jo a jeste dotaz k priprave kocky na vystavu. Stenickova tam mela povidani o kockach a rikala, ze se sia vtira nejake hedvabi do kozisku a cese gumovym kartacem. Vite neco o tom hedvabi?
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: no to jsem sem nedala fotky, co mi posilala chovatelka kdyz jsem o Zofi uvazovala :)) usi jak kralik, oci kulate, ale ja jsem o chovu tehdy spis jen tak zesrandy uvazovala, takze mi to vlStne ani nevadilo. No a na vystavach se Zofi libi, u divaku taky, hodne lidi se me ptalo na kotatka, tak to zkusime. Kocourka uz mame domluveneho, muj veliky favorit, tak snad to vyjde az bude cas :) momentalne vymyslime nazev chs, je to desna sranda :))
    Posuzovatelu bylo nekolik, nas v nedeli posuzoval Irek Pruchniak, byl tam Kabina, Stenickova (sobota), Rihova
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: Stewarda si můžeš vybrat. A Žofi je opravdu moooc pěkná. A ony ty sealky jako koťata vypadají obecně jako ošklivé káčátka, ale často z nich pak vyrostou krásné labutě :) Julča jako kotě taky nic moc, chovatelka mi ji do chovu ani moc nechtěla dát, myslela že bude tak akorát na mazla. A já sice dvě sealky po Julče prodala na mazla, ale obě vyrostly do krásy a ani na výstavě by mi neudělaly ostudu. Ale jako koťata byly ošklivé jak noc! :D
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: nene, to byl trufel taky od alla ladygina
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: dekuju za pochvalu, vyridim uZofce, at se dme pychou :)) Roxa ma jeste narok na potrhlost, co by to bylo za stendo s majestatnym vyrazem? :))
    Tak jestli bude tahle holcina na pristi vystave, tak asi o prohozeni pozadam, protoze ona se jen ukazala a Zofi hned sycela. Do te chvile byla v pohode.

    SCHWALBE: dekuji za chvalu, fotky jsou dilem meho muze. Ona kdyz byla kote, tak moc nadejne nevypadala, chovatelka byla uplne prekvapena, ze vyrostla do krasy :)
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: ja myslim, ze stevarda muzes oslovit , aby se vymenili, kdyz s e konkretni kocce nelibi..
    GIO
    GIO --- ---
    nadherna je,) a dogy taky, jenom ta moje ma furt strasne trhly vyraz, majestnatost a elegance nikde.))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ENKATT: vyřídím :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MAIKOR: skvostná
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    DOMINIQUE01: děkuji :)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    MAIKOR: a meli pravdu, je nadherna :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Interfelis Brno byla součástí několika souběžných výstav včetně Intercanis, koní, hospodářských zvířat, myslivců a asi i dalších. Mělo to tu výhodu, že jsme krásně zabili čas a viděli spoustu krásných zvířat (kromě koček samozřejmě). Výstava probíhala poklidně, žOfina neříjela, nesla to statečně a užívala si obdiv návštěvníků. Posuzování nesla lépe než minule. Jen teda na stevardku (ta, co uŽofku předváděla minule na BIS a strašně na ni vrčela) byla protivná okamžitě jak se k ní přiblížila nebo i jen co byla na dohled. Je to možné, že by jí konkrétní člověk tak moc vadil? No dostala Ex1 a CAC, nominaci tentokrát nedostala, ale já jsem za to i ráda, protože jsme si ušetřili nervy (lze vyměnit stevarda?).
    Zvládli jsme to v klidu a se ctí, bez trapasu ze sekance :)
    A pár slibovaných fotek, ať si uŽofka užije minutu slávy :))

    "jééé, to je siamka? Ta je nádherná, můžu si ji pohladit?" jsme bohudík slýchali častěji než "fuuuj, dívej na ty uši" (to jsem zaslechla jen jednou)




    miláček dětí :)


    "milovaná" stevardka


    čekání v bezpečí


    black and white


    vybírání do BIS, konkurence veliká, nakonec vybrali želvu paní Stěničkové IC Marley Muriel Simon*CZ, což bylo jasné hned na začátku. Mimo to, že uŽofku držím jak prase kost. Ale už trénujeme pořádný výstavní úchop :))


    mačkání jí ani nevadilo






    doprovodným programem byl "Králičí hop" :)))


    a ještě si neodpustím pár fotek z protějšího pavilonu - z Intercanis. Snad vás tím nikoho nepohorším :)) Lovečáci byli naštěstí o den dřív, v neděli jsme potkali tyto krásky. Slintala jsem nad nima jak se na dogu sluší ;))


    a majestátní vlkodavové :)
    GIO
    GIO --- ---
    moje nejoblibenejsi.))
    GIO
    GIO --- ---
    pozice krab, ano,)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: no asi jsem, dnes máme z výstavy spoustu fotek, tak až to muž zpracuje, něco sem dám, flákám to, jsem na to hrozně líná. Aspoň, že muž není :)
    jj, na to by se zapomínat nemělo, nejdůležitěší je zdravé zvíře, všechno ostatní je jen bonus.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: s tím jsme taky šli na první výstavu - jaký dostane posudek a co na ni vlastně řeknou. A i když má oči kulatější a uši trochu výš než by mohla mít, tak dostala ex1 a nominaci, v posudku samou chválu až jsem si říkala, jestli to někde nepopletli. Asi jsem na ni moc přísná :)
    Všechny je máš moc krásné! Je to hezký a pestrý vrh :)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: má hodně tmavé tělíčko oproti těm prvním fotkám, ta kresba zase vynikne nebo už takhle zůstane?
    ale je parádní :-)))
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: ti siamáčci jsou nádherní, nějaké nové fotky toho čtvrtého by nebyly? :-) a azazel má nádherně zbarvené oči i když vypadá docela zle :-)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    už jste viděli? kterak ustlat postel s asistencí :-)))

    https://www.facebook.com/fidalgosphynx/videos/615255438589662/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam