SHAMPOO: Abych pravdu řekla nechci. Nějak jsem ztratlia důvěru v relevanci těch tvých výdajů. Ale znovu nabízím přeléčení u mě nebo odkup kotěte zpět za plnou cenu. Ráda si pro kotě kdykoli dojedu, stačí říct. A nevím proč se mě nezeptáš přímo, telefen já na rozdíll od tebe zvedám, zprávy si čtu a dokonce na ně i odpovídám. A pokud by sis tak jako já, za tu dobu něco o Bordetelle nastudovala, tak víš že kmeny této bakterie jsou prostě na některé typy ATB resistentní. Stejně jako i mnoho jiných bakteriálních infekcí zejména na penicilinové ATB.
A je fajn kopat kolem sebe a hledat chybu ve všech jen ne u sebe. Já chodím denně do práce, starám se o 12 koček u sebe a jedno u kamarádky a až na krpatou Kamilku mi žádná nesoplí do obličeje zelené hnusy, a i kdyby, nenazývala bych je proto trolem. Mají čisté nosy, uši oči (kromě Kamilky, která měla v pátek nudli u nosu, byli jsem u veterináře, dostala Zylexis, B12 a i když vypadá lépe, bude u ní možné nutné další přeléčení jinými typy ATB, na které je Bb citlivá). Ale i Kamilce ten nos mohu utřít a udělat jí krásnou fotku pokud je tohle to o co ti jde.
Ale chápu, že jsi při koupi kotěte s PP nečekala, že se budeš muset poměrně dlouho starat o nemocné kotě. Věřím, že je to pro tebe stresující, zejména pokud nevěříš v jeho uzdravení.
Proto tě znovu prosím zvaž, jestli by nebylo lepší takto nemocné zvíře vrátit. Ráda se o něj doma postarám.