• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    co tohle na eventy? nezkousel jsem to ale
    WordPress › The Events Calendar « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/the-events-calendar/
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Zdravim,
    resim ted multisite wp.
    Rozjel jsem si cistou instalaci a rozjeti vlastni site je jen pri registraci.
    Dalsi volba je, ze si site muzou zalozit jen jiz zaregistrovani uzivatele, ale tim se deaktivuje moznost registrace novych uzivatelu.

Potrebuju se dostat ke stavu, kdy se uzivatel zaregistruje a kdyz po case vznikne potreba zalozit si vlastni site, tak si v profilu "klikne pro zalozeni".

Neresil jste nekdo podobnou situaci?
    Nedari se mi to ani vyguglit...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: no ja na to narazil, jenom proto, ze mi to tam ukazovalo ty mezery mezi jednotlivymi inline-blocky, jinak bych o tom nevedel a nestravil bych cca 3-4 hodiny resenim, proc se mi to sere :)
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Tak už nevim. Zkusil jsem to v různých šablonách, a všude se mi to vypisuje na jediný řádek... (WP 3.4.2)
    Netuším, jestli způsob vypisování takové části kódu lze nějak ovlivnit nastavením WP.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: no ja prave mam, muj zapis je nasledujici:

$args = array(
    'container_class' => 'menu-header',
    'theme-location' => 'primary'
    );
    wp_nav_menu( $args );

Tudiz vsechny ostatni parametry jsou default a leze mi z toho menu s white space.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Nj, ale já k tomu už nic dalšího nemám :)

Jenom jsem chtěl vyzkoušet tvůj nápad s wp_nav_menu - normálně používám wp_list_pages, tak jsem to jenom prohodil, a s překvapením zjistil, že wp_nav_menu vypisuje bez whitespace, čili by to mohlo vyřešit tvůj problém s inline-block.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a jak tam vpravo dole sviti ta nekompatibilita, tak z duvodu vetsich zasahu do kodu to provozuju v puvodni verzi a mam blokle updaty.. ale funguje mi to ok
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HLAVIS: ja pouzil onehdy tohle.. na praci s tim je treba si zvyknout, ja si po dobu vyvoje moc nezvykl, ale zakaznik to pouziva a nema problem.

taky nejake upravy/hacky jsou docela opruz (je to v javascriptu a ne uplne jednoduse se v tom orientuje)

WordPress › Event Calendar / Scheduler « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/event-calendar-scheduler/
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    neresil jste nekdo rezervacni system na wordpressu? jde mi jen jednoduchy kalendar kde mam ja jakoz admin moznost oznacit urcite terminy.
    nevite o nakem pluginu k teto problematice?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    DUKON: jakej maj budget na to?
    DUKON
    DUKON --- ---
    zdravim
    kamosum pomaham zprovoznit jejich web kapely bezobratri
    (vyhrali Andela ve word music tusim)

protoze nemaji moc penez nechci na to nasazovat PHP kodera
    a napadlo me ze se poptam po wordpressu.

Nemel byste nekdo zajem to zkodovat? Chteji hlavne editovat ty koncerty, novinky a audio&video, galerii (to bych resil soundcloudem apod.) Zbytek budou jen suche texty.

Klidne ten design poupravim dle naroky nejaky WP funkcnosti, muze se treba i koupit nejaka sablona, trosku pro ni upravit kompozici atd. J

kdyztak do posty, dekuji
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    ERED_MITHRIN: vyreseno! poskytovatel hostingu aktivoval system suhosin. plugin uz mi slape, yay! :)

TRZNICE: chapu, ze v tom mas cvik a chut to delat. pro me je prijemnejsi ten plugin, kde si to naklikam a uz se nemusim starat, jak casto provede automatickou zalohu, jake slozky zanese do zip zalohy, kam vysledny soubor posle a kolik zaloh zpetne bude udrzovat (alespon ne do dalsiho padu :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja z toho asi vyrobim nakej plugin zadarmo pro kompletni zalohu a obnoveni webu :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ERED_MITHRIN: obnovu taky udelam na par kliku, import do sql (jeden klik), prehrani dat na ftp zalohou (druhy klik) :)... priklad pro import do db, to neni nic tezkyho ne, pulka z toho je layout, rekni sam:

<?php

$mysqlDatabaseName ='';
    $mysqlUserName ='';
    $mysqlPassword ='';
    $mysqlHostName ='';
    $mysqlImportFilename ='neco.sql';

$command='mysql -h' .$mysqlHostName .' -u' .$mysqlUserName .' -p' .$mysqlPassword .' ' .$mysqlDatabaseName .' < ' .$mysqlImportFilename;
    exec($command,$output=array(),$worked);
    switch($worked){
    case 0:
    echo 'Import file <b>' .$mysqlImportFilename .'</b> successfully imported to database <b>' .$mysqlDatabaseName .'</b>';
    break;
    case 1:
    echo 'error';
    break;
    }
    ?>
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    TRZNICE: s cronem jsem se puvodne zabejval, ale protoze nejsem tak zdatnej v unixu, vzdal jsem sve pokusy.

za tech par babek mi ten klid stoji (nebo spis stal, nez se to na jednom blogu vysralo :)))
    tenhle plugin umi i obnovu na par kliku, coz je mi sympaticky.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CITRONAK: Díky, podívám se na to.

CRS1138, SUPEREGO: Vy mně děsíte... Já jsem ho odinstalovala v plenkách, protože mi moc nesedl způsob jakým funguje a doufala, jsem, že někde bude něco lepšího. Pokud na něco narazím rozhodně dám vědět.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ERED_MITHRIN: backup raci sam a zadarmo... cron + gzip + mysql dump
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    TRZNICE: dik za reakci
    mrknu znovu do te db

jedna se o backup creator
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SHADOWALKER: Myslím, že jsem to tu i psal. Používám na několika menších webech WPML http://wpml.org . Je hodně rozsáhlý a umí hodně věcí, takže taky do hodně věcí strká nos a může je pokazit. Osobně zatím bez problémů.
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    SHADOWALKER: web, na kterým se mi to stalo, měl asi 80 stránek. myslím, že jsem v průběhu opravování vymyslel i nějaké úplně nové nadávky.

nicméně si pořád myslím, že ten plugin je pro správu různých jazykových mutací dobrej. pokud ho neodinstalováváš.

a btw. nainstaloval jsem to, abych klientovi ukázal, jak by to vypadalo. klient řekl, že se mu to moc nelíbí, tak jsem to odinstaloval... a teď se ukazuje, že to tam přeci jen bude. shit happens.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam