• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    PEPAK: Koukám nekompletní copy'n'paste. Má to samozřejmě být Hikari Category Permalink
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Nextgen gallery + nexgen public uploader mi hází chybu, upload proběhne v pořádku ale po uploadu mi to hodí tuhle chybu, poradí mi někdo kde je problém?

PEPAK
    PEPAK --- ---
    CRS1138: Přesně tak mi to funguje. Musel jsem tomu trochu pomoct pluginem ikari Category Permalink, abych si mohl vybrat, která kategorie je hlavní, jinak WordPress bral myslím tu abecedně první.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PEPAK: no ja to zmenil na /%postname%/ ale rad bych mel aby ty permalinky k jednotlivym postum obsahovaly slug kategorie ve ktere se ten dany post nachazi. Tzn. Pokud je post PaSeAr v kategorii Video/Art video, tak permalink bude /video/art-video/pasear/
    YAMA
    YAMA --- ---
    YAMA: Byl by tu někdo ochotný mi za nějakou úplatu pomoct, prosím?
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    CRS: ?? Mě připadá, že ti to funguje.

Jinak já všechny linky dělám jako [a href="/category/postname/"]nazev[/a] (akorát menší větší místo hranatých závorek, samozřejmě) a nikdy jsem neměl problém.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: jeste pro upresneni permalinks mam nastaveny jako custom structure /%category%/%postname%/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mam problem s permalinkama po presunu z dev verze na ostrou - funguji mi vice mene vsude az na prime linky do postu. Tzn. category vidim, ale kdyz kliknu na link vylistovany v kategorii, tak dostanu 404.

See

Video
    http://www.missplunkett.tv/category/video/
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    mam stranku, kde zverejnuju tipy na sportovni utkani. existuje neco, cim by se dal ten prispevek oznacit, treba zelenou fajfkou, jako ze tip vysel nebo cervenym krizkem, ze tip prohral? aby to bylo viditelny v seznamu tech prispevku

diky a sorry, za dalsi lama dotaz :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22: Knihu mas v poste. Web neni komplikovany a pokud nebudes delat nic jineho, mas sanci jej zvladnout za 5 dnu prevest do WordPressu.

Kazdopadne cim driv se rozhodnes, zda se do toho pustis sama, nebo si na toho nekoho najmes, tim to bude levnejsi - kdyz si to rozmyslis den pred terminem, tak ti to nikdo za standartni cenu asi neudela :-) (kdyz budes mit stesti a najdes nekoho, kdo ma zrovna cas). Ze zacatku je mozna lepsi si na toho nekoho najmout i za cenu toho, ze z toho kseftu vysledne nebudes mit nic jineho, nez referenci, ktere jsou pro tebe v tomto stadiu velmi dulezita.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CITRONAK: no protože weby "umím" a chci se tím živit. no a pro sebe jsem nikdy redakč.systém tedy nepotřebovala a nyní přišlo mé poprvé :oD
    a jako chápu, že je to nutná nutnost. Jak by jinak mohla fungovat restaurace že, když každý den vaří něco jiného.

Kdyby to opravdu bylo něco složitého tak si ráda asi někoho najmu. Přečtu si návod jak udělat novou šablonu a pak to zvážím a dám vědět.
    web mám tady: http://www.vytvorimwww.cz/lundonia/index.php
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Stale tu mas tu moznost si najmout nekoho, kdo to umi a udela to za tebe, pokud se na to opravdu necejtis. Hlavne, kdyz mas takovy pekny termin. O jaky jde web?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22: Tak proc jsis brala tuhle zakazku, kdyz jsi odpurce redakcnich systemu? Btw jak jinak bys chtela, aby si klient spravoval obsah webu?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CITRONAK: no použiji slovník ale budu ráda. pošli! já jsem prostě odpůrce redakčních systému ale co s klienty nadělám. Sama bych si zavařila kdybych to vše měla psát sama.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22: Uff. S tebou je teda sranda :-) Umis anglicky dostatecne na cteni knih? Pokud ano, poslu ti jednu starsi, ktera ti pomuze s vytvorenim vlastni sablony do WordPressu.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CUCHULAIN: pro pána o čem že je řeč? já na to mám jen 5dnů ( lépe řečeno 5nocí )

CITRONAK: bože tak takto to chodí? no tedy to jsem na sebe zvědavá :o(
    BULHI
    BULHI --- ---
    VERONIKA22: ted jsi me pobavila teda :) ujistit te samozrejme muzeme, ale vzhledem k tomu, ze evidentne nemas tuseni co mas delat, to bez komplikaci urcite nebude.. nastuduj si, jak se vytvareji custom sablony, pak vem to hotovy html a rozsekej to do souboru podle potreby.. jak bylo uz zmineno, jednotlivy podstranky si vytvor a napln obsahem pres admin, to muzes asi klidne udelat prvni, at mas vubec nejakou predstavu, jak to bude vypadat.. otazka je, jestli na tom stavajicim webu nejsou nejaky vyfikundace, ktery pres wp admin neudelas
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    VERONIKA22: jojo.. vytvořit z designu vlastní šablonu a stránky pak vytvořit v nainstalovaném WP.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22: ano, "prostě" si vytvoříš vlastní wordpress šablonu :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Zatím nemám konkrétní dotaz ale: poprvé v životě musím přidat wordpress ke kompletně hotovému webu ( žádná wordpress šablona ). Vůbec si nedokážu představit co to bude obnášet :o( V google jsem žádný návod v češtině nenašla a jak budu propojovat 20 podstránek v menu s wordpressem vůůůbec netuším.

Mohl by mě někdo ujistit, že i toto zprovoznění wordpressu je bez problému a jde to bez komplikací?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam