• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MICKEY_MOUSE: do functions.php

APIN: a kdyz vyhodis posledni novinku do kose? ono takhle ciste to nekdy je, kdyz tam je nekde nejaky error a v php jsou vypnuta chybova hlaseni.. ale nevim, no.. divne je, ze ty ostatni roky fungujou..
    APIN
    APIN --- ---
    Dokázal by mi někdo poradit s touhle záhadou?
    Spravuji jedné paní web http://prosivani.cz Po mnoha složitých peripetiích a kompromisech jsem jí s tím naučil zacházet a zdá se, že to už docela i pochopila (třeba ze začátku srala všechny novinky do jediného monstrózního příspěvku atd...). Dnes mi ale od ní přišel e-mail, že nechala přes noc otevřenou editaci novinek a od té doby jí nefunguje archiv http://prosivani.cz/2015/ a nechápu jak je to možné, protože ono to opravdu nefunguje a přitom předchozí roky jsou přesměrovány na úplně stejném principu přes plug-in Page Links To. Takhle mám tedy pro každý rok vytvořenou prázdnou stránku jako nabídku v menu, kterou přesměruji na příslušný archiv (http://prosivani.cz/2013/ http://prosivani.cz/2014/) Zkoušel jsem plugin deaktivovat, vytvořit novou stránku 2015, ale bez výsledku, nenapadá mě, co bych mohl ještě vyzkoušet.
    Je to záhada, opravdu netuším čím by to mohlo být...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    A pak tu mám ještě jednu otázku do pléna:
    Psal jsem autorovi jednoho pluginu, že mi cosi nefunguje jak má a on mi odpověděl, že udělal toto:
    I used:

add_filter( 'qmn_before_comment_section', 'will_bontrager_insert_php', 9 );

in my theme which allowed it to work in my test quizzes. You can use the above code to get that plugin working within your quizzes.

Bohužel mi nenapsal, KAM PŘESNĚ mám ten kód vložit, do jakého souboru, případně jestli je fuk kam to tam vložím. Napsal bych přímo jemu, ale on vždycky odpovídá tak za dva týdny. Dokážete poradit, co tím myslel?
    Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CITRONAK: Trošku konkrétněji prosím. :) Dělal jsem s tím jednou v životě, takto:
    1. v mé šabloně jsem ze složky languages zkopíroval na disk soubory en_US.mo a en_US.po
    2. otevřel jsem to v Poeditu, popřekládal a uložil do složky wp-content/languages/themes/moješablona-cs_CZ.mo a moješablona-cs_CZ.po

A teď mi přišly emailem ty nové soubory en_US.mo a en_US.po

Tak co přesně s tím? Díky.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MICKEY_MOUSE: pokud jsi to překládal správně a máš soubory na správném místě, mělo by stačit pouze v programu POEdit kliknout na aktualizovat (Katalog - Aktualizovat ze zdrojového kódu).
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Máte zkušenosti s překlady? Mám koupenou šablonu, kde jsem si musel řadu věcí přeložit (Poeditem editací .po a .mo souborů té šablony). To jsem zvládl. Ale teď autoři šablony upgradovali původní .po a .mo soubory, tak řeším, jestli to pro mě znamená to celé znovu položku po položce překládat, anebo na to existuje nějaká finta, kterou neznám. Přišel jsem jen na export do HTML a z toho to copy/paste vkládat do nové verze, ale i tak to je otročina. Říkám si, že to musí být nějak líp ošéfované. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BULHI: Aha, díky, to mě nenapadlo, prohledal jsem všechny .mo a .po soubory v celém WordPressu a nikde v nich ta slova neobjevil.
    BULHI
    BULHI --- ---
    MICKEY_MOUSE: sablona mozna nema prelozeny vsechny texty a tohle je tam natvrdo v kodu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zobrazují se mi na blogových stránkách sem tam anglické výrazy (comments, Related Posts apod.). Jak to, když mám český WordPress a šablonou to nejspíš není, protože v jejím překladu jsem to nenašel. Vidět je to třeba zde: http://martinvlach.cz/clanky/ , je tam pod každým náhledem "Sdílet" a hned vedle "0 comments". Jak (a kde) to opravit, poradíte? Díky.
    BULHI
    BULHI --- ---
    tim chci rict, ze mi muzes poslat naky prachy, ja na to kouknu a reknu, ze je to v pohode :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    JOHNY115: a co si myslis, ze tak muze opravdovej expert vedet nad ramec toho, co je k precteni volne na internetu? :-)
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    muze tu nekdo doporucit experta (opravdu experta) na wp bezpecnost? co za cash zkukne stav / poradi
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: na jakym zeleze to pobezi? s dobre optimalizovanym wp by nemel bejt problem
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls mam tu katalog s 40k polozkama (vcetne kusu html). je problem tohle provozovat na wp? je to katalog, nic interaktivniho, ale aby ten admin pak byl pouzitelny...

ma nekdo zkusenosti?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    TYCZKA: kdyz to haze 404 tak staci jenom preulozit nastavani permalinku, prepise se htaccess na spravny nastaveni :D nekdy to halt neveme hned
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    KEPASO: vyreseno uz, problem byl v .htaccess. díky ale .)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    TYCZKA: nemas nahodou nekter ypolozky vytvoreny rucne? ale klidne posli, jestli se jeste nikdo neprihlasil.
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Ahoj,

někdo prosím rychlo záchranu, hrála jsem si s přenastavením permalinku a menu mi hází 404ky. Neměl by někdo chvilku pls? Přístupy kdyžtak pošlu do pošty.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: díky škoda že kamoška co chce web na to ma čas mrknout až příští týden by uštřila.
    i ja mrknul za sebe hledam nějakej WP template pro modelingovou databazi. nenatrefili ste na neco ? Existuje neco takovyho ? nejde jen o desing ale aby to umelo delat registrace a pak kazdej registrovanej mel svoje info aportfolio verejne pripadne spojeny rovnou s facebookem a g+ jak uz je zvykem :) díky za info pripadne kdyby mi stim chtel nekdo pomoct muzem se bavit o nejakem partnerstvi (ala reklamy atd...)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Sleva 40% na template monster ► http://www.templatemonster.com/wordpress-themes.php
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Jinak pouzivam tuhle kombinaci, abych videl co se deje a moh s tim nejak nakladat. Co pouzivate vy?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam