PULKA: no, za mne reknu "bohuzel". protoze nevim, jestli to je nim, nebo mnou, ale mam dva woocommerce projekty a kazdy jeho plugin se chova proste jinak, ma jine nastaveni a celkem k docileni nejake konfigurace mam na obou webech uplne jinou nelogickou bramboracku, ktera ale nejak zazracne funguje.
aktualne mam treba plugin zasilkovna. pobocky mi to nenacita (budu resit s nim), mam zaskrtle expres dopravy pro prahu, ostravu, brno, uplne stejne (tam je nahore zaskrtavatko a nize se to nacenuje). brno se mi v pokladne jednoduse nezobrazuje, zbyle dve mesta ano.
v adminu mi to udelalo menu s chybejici ikonkou hned pod produktama, na druhem webu to mam s ikonkou, ale uplne dole.
peklo. ani napodruhe jsem nepochopil, jak "normalne" docilit toho, ze mam ruzne sluzby na doruceni, ktere stoji ruzne penize a mam priplatek za dobirku. minule jsem to nejak vyspekuloval uz nevim (tam byl i pozadavek na ruzne ceny dobirky u ruznych sluzeb). po te zkusenosti jsem aktualniho zakaznika uskemral, aby poplatek za dobirku sjednotil a stejne nemuzu pouzit typ platby "Dobirka", protoze mi tam Musilek rve svoji sazbu dobirky, takze u musilka mam nuly a na platbu Sekem mam naveseny poplatek a mam to prejmenovane jako dobirka.
kazdopadne mi to trvalo pul dne, nez jsem se proklikal k nejakemu funkcnimu reseni, aneb neni nad to, kdyz mi kosik ukazuje poplatek za dobirku za 0 korun diky temhle ceskym pluginum.
ostatne minule jsem taky resil nejaky fuckup a on to vyresil tak, ze si vyzadal pristup do systemu a neco mi tam udelal. tak nevim. mozna mu krivdim a problemovy je ten WC, ale prijde mi to dost podezrele teda.
mmch update na wc 3.0 taky dobry, u toho jednoho webu mi prestal chodik kosik, u druheho mi nejde nastavit menu :) takze zabava na stredu/ctvrtek...