• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BLO_GROS: to smrdi pravama na slozkach nebo nejaky limit na pocet souboru. v kazdym pripade bych ti asi doporucil na to prijit to muze nehezky vykvasit.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Prohledej jeste soubory na ftp na pritomnost tohohle stringu "load_theme_textdomain" a pak rekni co to naslo...

Muzes jeste zkusit toto:

Debug MO Translations — WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/debug-mo-translations/
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: Maestro nevis teda ? KOCOURMIKES:
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    RAINBOF: dobrej postřeh :) koukal jsem na to a naštěstí je vše ok. Každopádně nevim jak k tomu problému došlo, ale hlavně že to funguje :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no a nerozbilo to ty uz existujici ?
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    RAINBOF: KOCMOC: Tak jen pro info, nakonec jsem to vyřešil takto:
    V content.php, jsem nahradil ‘post-thumbnails’ za ‘martin-home’:

$image .= get_the_post_thumbnail( $post->ID, ‘martin-home’, array( ‘title’ => esc_attr( $title_attribute ), ‘alt’ => esc_attr( $title_attribute ) ) ).’‘;

a do functions.php jsem přidal toto:

add_theme_support( ‘post-thumbnails’ );
    add_image_size( ‘martin-home’, ‘462’, ‘0’, true );
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GORK: jj delal, ale tam budes mit 'problem' s prohlizeci (webkit vs mozilla vs ms) a pak taky s hostingem… nevim jaky tam mas trafic, ale kdyz si to zacne sosat vice lidi najednou, tak to muze byt problematicky.

Kouknul bych se na neco jako https://pupunzi.com/mb.components/mb.YTPlayer/demo/demo.html
    (priklad pouziti http://theservice.coop/ )

Pripadne http://videojs.com (trosku overkill)
    GORK
    GORK --- ---
    CRS1138: vlastní není, je to infinifilmproduction.cz ale místo toho obrázku má být video. Já ho mám v mp4, ale netuším, jak ho dát na pozadí. Dělal jsi to někdy?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: uz jsem psal ze jsem prohledal vsechny soubory a je to jenom tam a nezere to.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: nebylo to tam. je to jak to pisu. je to v mem pripade jenom tady a potrebuju aby to ta sablona zacala pouzivat: wp-content/themes/sablonaxy/language

jak? kde to lezi v kodu ze to zere odtud?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Napis pak co si prehlid a kde to bylo, at z toho maj neco i lidi
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: diky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Hele pro poradek, sablona muze tahat jazyk ze 3 mist

- wp-content/languages/themes
    - wp-content/themes/sablonaxy/language zpravidla
    - wp-content/plugins/pluginxy

A pak je tu jeste pripad, kdy muzes mit neco jinyho v lang souboru a neco jinyho v sablone. Je to case sensitive a rad to dela woocommerce vs outdated templates.

Nakonec posledni vec je, ze to muze bejt hardcoded, ale to snad nebude tvuj pripad
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: pisu ze z toho wp-content languages themes to nefunguje a jinde ten string neni kdyz jsem prohledal vsechny soubory co jsou na ftp automatickou funkci prohledavani souboru. jak udelat prinutit aby sablona zacala zrat po mo soubory z wp-content languages themes teda ?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Taky zalezi cim to prekladas, naky pluginy si to cpou primo k sobe ten management jazyku
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Ja to splet, sem myslel wp-content languages themes
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jak nastavit aby sablona pouzivala .po .mo soubor v themes languages? pres nejake define? kde? v jakem to je souboru? wp config ne zejo.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: heh a ted se podivej co pisu "soubory v themes languages to nepouziva"
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Tak si to savlona taha od jinud, treba primo z adresare languages v sablone :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam