• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    JAVESEU: to můžeš, ale těžko se dá spolehnout, že najde a odstraní všechno. Pak ještě můžeš udělat čistou instalaci, rozchodit tam všechno co potřebuješ a ze stávajícího webu si tam naimportovat pouze obsah (na import/export jsou v adminu nástroje). S tím bude teda taky docela sraní, ale tomu se holt asi nevyhneš.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CYBERWOLF: Toho jsem se bál. Jak jsem totiž zjistil (moje chyba) tak wedos obnovu ze zálohy mám zpoplatněnou, což o sobě takový problém není, jako to že nevím kdy byl naposledy web v pohodě. Padlo mě ještě stáhnout celý adresář s prezentací z FTP a projet Malwarebytes nebo tak něco a napadené soubory nahradit novými.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    JAVESEU: najdi si kus kódu, co to dělá, prohledej celý web a najdi kde je. Pak si vezmi nějakou zálohu, kdy to ještě nebylo, přesvědč se, že to tam opravdu není, nahraď s ní stávající web a všechno aktualizuj. Pak jen doufej, že tam není zašité ještě někde něco.

Mimochodem, nezdá se vám, že 2023 je nějaký malwaronosný rok?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, napadl mi webovky nějaký Malware, zkoušel jsem nějaké pluginy na čištění, bohužel se vždy dostanu do fáze, že musím něco zaplatit. Prosím neporadil byste mi někdo jak se s tím bordelem vypořádat? Jedná se o web: https://javes.eu/ Vyskakuje mi v horní části reklama na nějaký péčko :(
    Budu rád za každou radu nebo zkušenost. Nechce se mi platit 2,5k za řešení, které to ani třeba nevyřeší.. Díky moc.
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: Cloudflare
    KIE
    KIE --- ---
    ZABIAS: iThemes Security
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Jaký používáte zabezpečení WP stránek ? Ted jsem pár předělal a hned jsou pod útokem. používal jsem free wordfance ale zdálo se mi že weby zpomaluje. díky za info.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    FORELLI: na wordpressu asi jako bez wordpressu. Potřebuješ obrázek a tomu dát url. Což můžeš udělat třeba tak, že dáš tomu obrázku id a javascriptem mu nastavíš href podle aktuálního času. Nebo si udělat shortcode co to vygeneruje a rovnou si při tom zkontroluje, jestli obrázek existuje a když ne, tak vrátí třeba poslední co je k dispozici.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ahoj, neřešil jste někdo ve wordpressu online kamery? Kamarád provozuje pár online webkamer a potřeboval by to rozběhat na wordpressu.

obrázky z kamery jsou ve formátu:
    kamera-XY-ROK-MESIC-DEN-CAS
    tzn. např.:
    kamera-01-2022-12-26-14-25.JPG

jde mi o to aby to funkčně (jde jen o ty posuny v čase) vypadalo jako např. https://kamery.humlnet.cz/cz/kamery/

Díky za případný tip či radu.
    KIE
    KIE --- ---
    Používá tady někdo WPAdverts plugin....jen o tom uvažuji, tak než začnu vyhazovat peníze, jestli to vůbec funguje....(?)
    WordPress Classifieds Plugin — WPAdverts
    https://wpadverts.com/

Případně jestli má někdo tip na něco podobného....(free).
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    TWISTRABBIT: pokud mas pristup na FTP tak vypnout plugin se da snadno tim, ze proste prejmenujes jeho adresar plugin - _plugin (jsou ve wp_content/plugins)
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KIE: diky, sorry já nejsem moc technicky nadanej, tak to zkusim načíst a když to nevyjde, tak bych se doptal
    KIE
    KIE --- ---
    KIE: viz třeba tady ten návod... https://www.veerotech.net/kb/how-to-deactivate-plugins-from-the-wordpress-database/

(jo předtím bych si zazálohoval tu DB).
    KIE
    KIE --- ---
    TWISTRABBIT: tak tam máš nějaký Phpmyadmin nebo něco přes co se dostaneš přímo DB a tam to vypneš....
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KIE: ale jak ho mužu vypnout, když se nedostanu do administrace?
    KIE
    KIE --- ---
    TWISTRABBIT: vypni plugin...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TWISTRABBIT: Co když tu složku smažeš z ftp? Ale zazálohuj si to kdyžtak. Je to teda z mojí strany dost long shot...
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    REDSNAKE: tohle je právě hláška i když zadám nazevstrany/wp-admin
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TWISTRABBIT: Nedostanes se ani do administrace? Zkusil bych vypnout ten konkretni plugin
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    Ahoj, mám dotaz, který navazuje na poslední téma, roky jsem neaktualizoval, následně jsem to zaktualizoval a hodilo to tohle?
    Parse error: syntax error, unexpected ':', expecting ';' or '{' in /home/html/kloboukdolu.org/public_html/kloboukdolu.org/wp-content/plugins/social-share-buttons-by-supsystic/vendor/Rsc/Common/Collection.php on line 10
    Zálohu nemám, hádám, že můžu smazat wp a začít nanovo je to tak?
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam