a jinak jeste je i problem jak definovat co jeste komerce neni a co uz je...ono se to navic sekci od sekce lisi...
treba u prace mi to prijde byt slozite...
hledani prace je asi jasne ok
co nabidky sluzeb, kdyz clovek dela sam za sebe? veci jako stehovani, remeslnici, prekladatele, grafici, programatori apod...nekdo to dela jako bokovku, nekdo se tim zivi plne.
nebo kdyz je "firma", kdy se da dohromady treba pet lidi z nyxu?
co bezne firmy, kdy tu je treba jen clovek, co jim dela HR a u nekterych pozic ma pocit, ze by tu nasel vhodneho kandidata?
dal uz je pak asi nejaka personalni agentura, ktera sem sype inzeraty na pozice, ktere by tu mohly byt zajimave. (nebo v extremu sem sype vsechno, ale to se tu snad zatim nikdy nestalo)
ja tady nejsem moc schopny urcit nejakou hranici sam...prijde mi, ze diky dost neformalnimu prostredi tady nemusi byt spatne ani ty veci z agentury, pokud tu ten clovek zadavajici inzeraty normalne funguje a da se s nim bavit (a vybira, co sem ma smysl davat a co ne). ale nevim, nemam pocit, ze bych byl na posouzeni tohohle vhodna osoba :)
u nemovitosti to same...co je komerce a co uz neni?
spolubydleni je asi jasne ok
poptavka/nabidka vlastniho taky ok
co kdyz tu ma nekdo treba dva byty a jeden trvale pronajima?
RK a podobna uskupeni asi tedy globalne ne?
u beznych veci je to asi nejjednodussi...
pouzite veci ok
nove veci, ktere jen preprodava - ne ok
vlastnorucne vyrobene nove veci ok (pokud to neni nejaka masova vyroba?)
a dal:
odkazy na cizi weby, kdy se to musi nejak kupovat tam - napr. nutna registrace apod. (aukro, ebay a podobne) - ne
co preprodej veci ze slevomatu apod? mam pocit, ze tohle tu ted vidim v trzisti hodne casto a osobne me to trochu stve, ale nevim jak ostatni
kdyztak se k tomu vyjadrete, doplnte apod...ja pak sepisi nejaka pravidla, ktera budou u vkladani inzeratu.