MORRIGHAN: Jo, pečlivě vymytá sklenice a překrýt čistým plátýnkem, aby se snížila šance, že ti tam vleze nějaký plíseň.
Do demižonu to není potřeba dávat (ale neuškodí), nekvasí to tak dlouho, aby bylo potřeba ohlídat, aby tam nevlezlo něco co tam nemá být, protože se to nestihne pomnožit...
S ginger ale jsem začala, protože to byla docela dlouho moje obsese, když se tu po revoluci začala prodávat limonáda Canada dry, (to už jsem byla v pubertě), tak jsem byla značně zklamaná, protože to určitě není to co Amazonky pily. Experimentální potřebu jsem si uspokojila, až když se čerstvý zázvor stal běžný v obchodech (a není to zase tak dávno.)
PRavda, vyměnila jsem to za obsesi anglickým ciderem, který chutná víc jak pivo, než jako francouzský jabčák. Ale to sem nepatří.
Slabost pro plachtění je taky vinnou těchhle knížek.