vy mi teda davate!
HAUSNUMERO: no jako ja to nekvasil pod tlakem. je na to takovej kontejner a ten ma jen viko. zadny tlakovy viko.
podle navodu ale sekundarni kvaseni probiha proste jen tak. dextroza se podle navodu, jak rika
XBAHNO: dava az tesne pred flaskovanim.
ty dextrozy je presna davka na tohle mnozstvi - 190 gr prej.
ted je to 'pivo' dost tmavy jako. mam to teda v tmavy skrince, tak to mozna odrazi tu barvu. ale bylo to svetly, kdyz sem to hadickou precerpaval. a i kdyz sem koukal, jak je to ciry a dole pri primarnim kvaseni se usadil bordel dole, tak tedka v demizonu se postupne usazuje jeste vic bilyho bahynka dole.
v navodu pisou, ze day 20 je doba, kdy precerpam znova do dalsi nadoby, nasypu cukr, promicham a sleju do flasek...
to sem teda zvedavej! ani nevite jak!