HAUSNUMERO: netushim, mozna to bude blbejma kvasnicema. Bydlim v Cine a vsichni ( cizinci) tu nadavame jak se tu blbe pece chleba, prave kvuli nedostatecnemu kynuti. Bolivijsky pivo si nepamatuju, mam pocit ze sem tam pil Peruansky Cuzco. Byt ve 4000 mi nic nechutnalo ( prirozeny otupeni chut.bunek v high alt. ) Tady kluci varej v 3300 v Shangri La , problem je to ze to delaj vsechno psenicni nebo Ale/Pale. Coz mam obcas taky rad, ale neni to ono. U na s v Kunmingu tu delaj Nemci svoje, zas psenice a moc dobre to nechutna ( vsechno tu maj nejak sladky ).
To ze to jde , to verim. Spis mi slo o to jestli ma nekdo zkusenosti ( myslim zde na foru ).
Kdyz bod varu je u nas jinej, tak me napadlo ze teploty podle navodu ( kdyz se vari v 500mnm napr.) nemusi odpovidat, stejne tak i casy . Nejspis kvasnice se budou taky chovat jinak ( rychleji / pomaleji ). Potreboval bych slyset "real" zkusenost.