X_RATED_IDIOT: mám, ale je to v zásadě stejné jako u jiných maltoza neg. kvasnic - sladina do 8°P, rmutovací schéma doporučuje infuze 20min při 72°C, IBU cílit 20-27 . A mladinu neprovzdušňovat. Pak garantují ABV pod 0.5% - což je ten hlavní rozdíl od běžných domácích nealko schémat.
A jinak za každý druhý slovo si dosaď "sanitace" na úrovni, kterou si nejsem jistý, jestli doma v kuchyni dosáhnu :) Na druhou stranu, doma mám míň součástek jak velkej pivovar, tak je třeba zvládnu líp vydrbat. Jen chemická cesta je prej málo (prodávám, jak jsem koupil).
Pasterizace je jedna z cest, jak pivo stabilizovat, nicméně paní tvrdila, že pro garantovaně stabilní pivo je třeba asi 120 PU (!!!), ale že jejich pivovárek pasteruje na 40 PU a ještě se jim nikdy nic nestalo.
Případně chemie, ale tam je značnej vliv na senzoriku (navíc mi k homebrewingu moc nesedí ...). Údajně vyvíjí nějaký super stabilizátor, který nemá vliv na senzoriku, ale neumí toho vyrobit víc jak asi půlkila za půlrok nebo tak nějak :-)
Nicméně pro domácí vaření by mohlo stačit uchovávat pivo celou dobu podchlazený a vypít, prej nepotřebuje dlouho zrát. Ono se to v profi sféře asi musí řešit o dost víc, pivovar není schopen garantovat dodavatelskej řetězec.
Ještě zajímavost, ze sudu pivo chutnalo hůř (mladinová sladkost) než z flašky a přitom prý to byla stejná várka.