• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYCHOPATOLOGMortal Online
    Release JUNE 9TH 2010 uvítáme čerstvé postřehy

    http://www.mortalwiki.org/wiki/Main_Page
    rozbalit záhlaví
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    KUBLAJ: bohužel když sejmeš svý ochočený zvíře, změní ti to status na šedej - takže když k tobě pak někdo naběhne a sejme tě, je z obliga :) jinak včera jsem na netu narazil že pro levelování Tamingu je lepší ty moby nezabíjet, nechat ho bejt, začít ochočovat toho vedle a pak se k tomuhle zase můžeš vrátit - odpadne ti běhání za účelem hledání mobů :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    já zatim drtim králiky. A to tak, že nejdřív je ochočim a pak sejmu, levlim tak aspoň oba skily najednou. Jaký byste doporučili zvířata lovit? Gazely...
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    KUBLAJ: no ono zalezi, kde startujes. nejlepsi je ale zacit lovit zvirata, jdes nahoru rychleji, nez kdyz tezis, protoze skillujes male.. ja se treba motam kolem Faberna a lovim gazely, davaji hodne za rohy a kvalitnejsi kuzi.
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    SEAMON: heal je solidni a ani nestoji moc surovin (min nez pot v cene) ale problem je, ze nesmis byt ozbrojeny, to znamena, kdyz chces kouzlit nesmis drzet mec.

    Ted zkousim vsechna kouzla, na ktere mam dost many. Dam

    Fulmination - efekt nic moc a hlavne mi prijde, ze se to povede jenom obcas. nejak nezalezi jenom na mane.. nekdy to napise, ze mam moc "unavenou mysl", i kdyz many mam hromadu.. moc tomu zatim nerozumim, rekl bych ze se to odviji od koncentrace.

    Spurt - to je o nicem, ale poroste tim skill a stoji jenom vodu a ta je levna)

    Corrupt - tohle snad nic nedela, nebo jsem si niceho nevsiml DoT, testovano na gazelach a jednom hraci (alespon log tam mohli nechat :)

    Greater Healing - funguje perfektne.

    na int mam dohromady snad 136 a psyche nad 100, ostatni kouzla jsem zatim nemel cas vyzkouset, nebo vyzaduji vic many nez zvladam.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---

    Co má tak nějak člověk ze začátku dělat aby se to smysluplně rozjelo? Zatim dostávám na budku kde to jen jde :) Musim najít nějaký místo kde nebudu rušen :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm 5h na nauceni knizky.. kua maj to kluci promakly stale vic semi ten system te hry libi.. Podle toho traileru co kdysi pustili sem myslel zeje mortal jen primitivni pvp mlaticka..
    EZEE
    EZEE --- ---
    PSYCHOPATOLOG: hele kosti me nejdou prodavat, aspon nevim kde, jinak magii se ucis u librariana, ale musis mit asi 1g na knihu, pak se ji das ucit, trva to cca 5h podle toho co ctes, v klidku muzes odlognout, cte dal..
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    PSYCHOPATOLOG: Hm no kosti sa dali pouzit na luk, len tazko povedat ci pomahali ci nie, kedze clovek aj tak nevidel staty veci co zbastlil. :)

    Hm hm kuzla, to vyzera temer pouzitelne, len aj pomerne drahe prisady.. Mozno preto moc ludi nekuzli, spravit 3dmg ide zbranou lahsie asi. :) Ale ten heal moze byt praktish.
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    a uz i to je pomoc :)
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    nejvic co jsem k tomu nasel je tady

    http://www.mortalwiki.org/wiki/Category:Magic
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    nevi nekdo jak co nejlip na magii? jak zvysovat manu, jake knihy cist, alchymisticke typy? snazi se to hrat vubec nekdo na int, nebo jsem jenom ja takovy blazen? uprimne jediny, koho jsem v te hre zatim videl carovat jsem byl snad ja :) hrozne me stve, ze neznam staty niceho a v podstate se mi je ani zatim nepodarilo najit nekde rozumne sepsane..
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    nebo co to je z lasicek, to je stejna kuze jak z vepru. jedine co nema hodnotu, jsou kosti.
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    EZEE: hele, tak ja prodavam kuze z gazel a krecku kde komu na trzisti..
    EZEE
    EZEE --- ---
    nechci delat konkurenci, kdo nezna darkfall tak at jukne
    http://www.youtube.com/watch?v=fiIY8tg2qBs
    hodne podobny MO, akorat uz v plnym proudu a nezabugly, placeny, ale ma to smysl, sam obcas hraju
    EZEE
    EZEE --- ---
    TAJEN: myslis morin khur? hele pisni mi do posty nebo na icq 210 810 976 a dame spolu dneska pokud chces;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ano vsiml jsem si ze v meste lidi komunikuji bud slovem guards nebo thief :( UO byla ma prvni mmo laska takze se mi ten mortal asi kuli tomu tak libi..Jak nemam v meste nosit vytasenou zbran kdyztam roste strom zktereho sekam drivi ? :))))))) Jinak tou sekerou tezit i kameni toe des :))) Ja flaglej asi budu tezko ja predkazdym jen utikam nelibi se mi jak mi pak kopou do mertvoly .. Tak jako mam new postavicku v jinem meste jetotam ladene tak hezky do japonskyho stylu.. jetam zdase i mene lidi.. ale asik bych si udelal este jinou.. Jen bychse zeptal jestli ma na craftovani vliv rasa atd..
    EZEE
    EZEE --- ---
    jo a nenos vytasenou zbran ve meste, a zkontroluj si svuj flag, jestli nejsi crim nebo tak > viz help kdyz zmacknes ESC
    EZEE
    EZEE --- ---
    jinak ano, developeri jsou hodne ovlivneni UO
    EZEE
    EZEE --- ---
    staci napsat guards :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno jak to tak zkousim jeto 3D Ultima :) Uz jen stim stridanim dne a noci a zejetu noc tak jak ma vypadat :) Na ID to meli taky kdyz mnel clovek vyssi lvl sekani dreva tak semu darilovysekat zew stromku i lepci drevo.. skoda teda ze nejde prodavat to obyc :( to muzu rovnou bugovat a sekat do stromku kde nemuzu nic vysekat a ten lumber mi to stejne zvedne :) Skoda ze po chvili je cloveku ztoho sekani vcelku nabliti jaksemu furt hejbe obraz tomi dost vadi zeto nejde prepnout do pohledu zebych videl vlastni postaviku.. A jedna vec comi vadi nejvic zeme v meste furt nekdo mlati naposled sem to radeji vypnul kdyz dome nekdo jentak z prdele najizdel konem.. kdybysetam pomeste aspon flakali ty guardi a sejmuli kazdyho kdo nanekoho zautoci.
    Zdase zesem si uz pohral trosku s nastavenim a nebudesemi to tak sekat jako ta sliseshow kdy mi to na 10 sekund zmrzlo a 5 sekund bezelo snad uz skoncila..
    EZEE
    EZEE --- ---
    PSYCHOPATOLOG: nene kazdy vendor nebere, hlavne myslim ze vendori berou kvalitnejsi nez zakladni suroviny (mysleno drevo a obyc kameni, nevim ted jak se jmenujou) @TAJEN da se vydelat z kuze a tech dalsich veci co padaj ze zvirat, zabijej prasata, kralicky, hlavne ne kone a slepice, jsou to svine:) pak tu kuzi prodas nebo si neco nechas vyrobit a prodas, neboj se sockovat...nekteri hraci ti radi pomuzou, v tydle hre to neni ostuda (jsi proste begar no:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam