• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ja si porad nejsem jisty tim, jestli postoj nekterych uzitecnych idiotu, kteri se schovavaji za Svobodne, je dan tim, ze proste nemaji radi EU jako jakykoliv jiny nadnarodni spolek, anebo nelibost druhych k EU vyuzivaji k tomu, aby na lokalni a mezinarodni scene vypomohli Rusum ("vsak Rusove nedelaji nic jineho nez EU" - meziradky receno, ze kdyz neco dela EU, je to spatne, ale kdyz to delaji Rusove, je to v poradku, Rusko je velmoc a muze si dovolit se chovat jak chce, ovsem ne tak EU). porad se snazim doufat, ze postoj dytycnych je dan pouze jejich naivitou, a nikoliv umyslem. ale nekteri mi to fakt neulehcuji.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: u politiky mas vseobecny problem, ze politicky zastupce je hodnocen nejen podle toho, co dela pri oficialnich akcich, ale i podle toho, jak vystupuje mimo tyto oficialne prezentovane mista :-) Je potreba se naucit s timto pracovat, protoze samozrejme Svobodni zacnou byt vice v hledacku. A jak znamo, volby rozhoduji casto ruzne hovadiny, ne kvalita programu jednotlivych kandidatu...
    BONGI
    BONGI --- ---
    MOTASH: Zadnou hysterii nevidim, jen proste vyjadreny nesouhlas - a mimochodem, ten ABB mi vadi jeste vic nez komuniste.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MOTASH: vzhledem k tomu, ze to nebylo v kalendari akci, tak to neni oficialni akce, nenapada mne jak to jinak zjistit nez mu proste napsat. Coz muzete udelat jednoduse i vy, aspon polozite spravneji otazky. Mail na nej je payne@svobodni.cz
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    Může mi prosím někdo ujasnit, kdo to teda organizoval? Kdo ho tam řečnit vlastně pozval?
    To by asi Fronema mohla nějak vnitrostranicky zjistit.
    Jsou to jen klasický hysterický reakce, nebo vážně šel na komoušskou demo?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: "Kolega Ransdorf"? Ne, to vyjádření samotné můj pocit opravdu nezlepšilo. Naopak.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jenom si ted nemuzu v rychlosti vybavit jestli jsme se za 40 let neco nestihli naucit nebo to uz vime vsechno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Pritom by jsme se od Rusu mohli naucit tolik uzitecnych veci !
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: Otavu s jeho zaslepenou nenávistí ke všemu ruskému :D
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: :D A co vidis ty? :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BONGI: No ja nevim, tak 18 mu bylo, svepravnej je, takze kdyz nekam jdu, zjistim si kam ne ?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: každý vidí to, co chce vidět...
    BONGI
    BONGI --- ---
    OTAVA: No neprehanej, tohle byl spis nesikovny ulet, nez cilena strategie ( aspon doufam). Myslim, ze kdyby Payne vedel, kdo bude predrecnik a zarecnik, asi by si ucast rozmyslel. Vnimat to jako "jednotnou frontu" proti fasimu, obdobnou te z prvni republiky, nemuze snad ani politicny naiva, zvlast s ucasti ABB. :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Jenom si ujasnuji kdo jsou pripadni ideovi nebo kolicni partneri SSO.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: oslovovat voliče Zelených a TOPky se zjevně nedaří :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA:
    bychom se maximalne meli snazit oslovovat lidi mimo nasi bublinu, vyuzit pokud mame moznost mluvit k volicum jinych stran, nebyt onen "debatni krouzek"

Ano, oslovovat volice KSCM, Suverenity, nebo ABB je urcite to nejlepsi co muze SSO delat.

To ze to video linkujes na serveru NWOO je jenom tresnicka na dortu ;-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    FRONEMA:
    PUPU: Mozna jsem to spatne vyjadril - ja nerikam, ze komuniste nemusi mit v necem pravdu ( o ABB radeji nemluvim), nebo dokonce ze se v necem nemusi shodovat s nazory SSO, koneckoncu podporou komunistu v parlamentu nepohrdli ani jine "pravicove"strany. Ja se jen snazil vyjadrit, ucast na takovem shromazdeni ve spolecnosti komunistu a ABB dava proste SSO do spojeni s temito skupinami a je lehce zneuzitelna jak temito stranami ( podivejte, uz i SSO ted rika, co my trvdili uz davno, ale my mu moc neverime). Ze takovyhle vystup v tomto slozeni, neni vniman jen z pohledu, co, kdo rekl, ale v jake spolecnosti to rekl.
    Co se tyce "vyberu na postizene deti " - ano myslenka dobra, ale radeji takovou akci zorganizuji sam, nez bych podporil takovou akci organizovanou ABB, protoze jim organizovana akce bude odpovidat/podporovat cely kontext jeho politicke strategie, kde jiste prvoplanove nepujde o ty postizene deti.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    FRONEMA: mi z toho co rikal plyne i to druhe - bez ohledu na vuli kohokoliv musi naraznikove staty zustat naraznikovymi staty, jinak se neni co divit, ze druha strana vyhlasi valku.

mi to zni jako nejaka sovetska teorie zahranicnich vztahu...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    _BENNY: vítej v realitě...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    _BENNY: bych si to asi musela poslechnout jeste jednou, ale ja to pochopila ze tvrdi ze ty okolni staty nesmi vytvaret tlak na to aby se k nim ten naraznik pripojil, ne ze naraznik nesmi sam od sebe se pridat, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam