• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    GOONER
    GOONER --- ---
    PUPU: sem se díval, že tam doplnili rámeček s těmi originál výroky a odkazem na ten rozhovor. Sice mě pěkně nasrali, ale musím sportovně uznat, že tohle se jim prostě povedlo. S tím ale musíme počítat, čím víc půjdou Svobodní nahoru, tím víc do nich budou tepat.
    Nicméně jsem rád, že až mi tohle někdo zkusí omlátit o čumák, tak mám aspoň v ruce nějaký dobrý argument.
    PUPU
    PUPU --- ---
    ANDY_WARHOL: to je sice hezke, ale podstatny je vysledek. ten je pomerne jasny. podivej se do jakekoliv diskuse pod clankem o Machovi nebo Svobodnych a vsude se doctes, ze je to vsechno jedna pakaz, lhari, klausovsti zlodeji, prinejlepsim blbci a amateri. realita byla pretvorena. obavam se, ze v tomto pripade se nedockame ani klasicke dvouradkove omluvy na pate strane dole. me to tedy zadnym pozitivnim pocitem nenaplnuje
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    GOONER: o to vubec nejde. nektera id zde trpi az trapne urputnou snahou macha serezat a tak hledaji hole kde se da. kdyz se ukazalo, ze nalitli medialni manipulaci dalsich podobnych holehledacu, kteri to narozdil od nich delaji pro penize, tak ve vetsine stahli ocas a ani nepipli. cekal bych treba nejakou primerenou sebereflexi, nebo pouceni, ale mam neblahy pocit, ze az toto odezni, budou se hole vesele hledat dal.. a to me stve. nemam nic proti rozumne argumentaci, ale to kydani spiny za kazdou cenu uz bylo fakt trapny. a tato posledni vec tomu symbolicky nasadila korunu.
    GOONER
    GOONER --- ---
    ANDY_WARHOL: po bitvě je každej generál :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak i dfens ? to sem myslel ze je chytrejsi.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BONGI: v pohode, nejsi sam. hosi odvedli dobrou praci - viz treba dnesni poznamka na D-FENSovi
    BONGI
    BONGI --- ---
    PUPU:
    ANDY_WARHOL: Omlouvam se, zmylila me ta ich forma.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tohle uz je tak dementni az je to k smichu. babis bulvar ve spolupraci s tretiradym blogerem nam tu lzou a mistni Antimachovi hykalove to sezrali i s naviakem. tomu se rika dat si gol do vlastni branky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: je to blog jisteho pucka kde se ten post tvari ze to napsal mach. ale nevsiml sem si ze by pucek byl machovo tiskovym mluvcim. takze taky dobra fabulace...
    PUPU
    PUPU --- ---
    BONGI: Petr Mach se nam prejmenoval na Alese Pucka? ;-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BONGI: no pokud si cetl komenty na tom facebooku, tak tam mach sam psal ze pucek si to vymyslel...

BONGI
    BONGI --- ---
    ANDY_WARHOL: Zas tak na ty novinare neni potreba nadavat - viz jeho nasledne vyjadreni : http://pucek.blog.idnes.cz/...6296/Petr-Mach-Jsem-blbec-o-Evropskem-parlamentu-jsem-nic-nevedel.html

"Ano, před volbami, jsem prohlašoval, že členství ve výborech je úplatkem a já do výborů nevstoupím, ale zároveň jsem slíbil v potu tváře bránit občany České republiky před euronesmysly."
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    chacha. takze ste vy vsichni kritici nalitli podvodnikum z babisonovin. tak dofam, ze si priste date vetsi pozor
    PUPU
    PUPU --- ---
    MARYO: aha. tak to se ovsem stydim... priznam se, ze jsem si ten vyrok take nedohledaval, uz proto, ze Facebook nepouzivam. na druhou stranu je to zase jednou pekna ukazka toho, jak funguji novinarske mrdky - a zase o neco lepe chapu, proc jsou takto nazyvany. zaroven take chapu, proc se Mach nikde neomlouva - nema za co a je pocitam zmaten, co to od nej lide ocekavaji. diky
    BONGI
    BONGI --- ---
    PUPU: Jenze ODS byla etablovana strana a volice diky mnoha excesum ztraci. SSO je ma ziskavat.
    PUPU
    PUPU --- ---
    _BENNY: budiz, s tim se da souhlasit. take by mne nepohorsilo nejake to priznani 'pardon' teprve se to ucim.' jinak ja ho neomlouvam, ja vysvetluji, proc to nepovazuji za zasadni. neni to nic na urovni, rekneme, ODS a jejich predvolebnich slibu kontra povolebni reality v minulosti, kobliharovych predvolebnich vykriku kontra vyprodukovaneho statniho rozpoctu v soucasnosti a tak dale.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GOONER: ja jenom rikam, ze Mach rikal neco a pak udelal opak. to ze to nehodlam zamest pod koberec a vymlouvat se jako ostatni ulhani politici jeste neznamena, ze me to nejak extra pobourilo. ja jen chci aby si z toho vzal ponauceni a priste se takovym prohlasenim vyvaroval, a kdyz uz se jich nevyvaruje, tak at se k nim potom postavi celem. jinak nam to do budoucna odradi volice.
    GOONER
    GOONER --- ---
    _BENNY: mě to tak nepobouřilo, jako tebe, ale taky by mi bylo sympatičtější, kdyby přiznal barvu.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PUPU: protoze pokud to chce delat a nechce v EP sedet jak medvidek maskot, pak se musi stat clenem nejake frakce, a aby to vubec melo nejaky smysl, musi se stat clenem nejakeho vyboru

no a presne tohle si mel uvedomit driv. a ted, kdyz uz je pozde, bych byl stastnejsi, kdyz by proste rekl neco na zpusob "spletl jsem se, myslel jsem ze je to nejak, ale nemel jsem pravdu, omlouvam se". nic jineho se na to rict neda.

omlouvat Macha tim, ze ackoliv rikal A a udelal ~A, nepocita se to, protoze zde mame jakesi vyssi B, ktere cele A zneplatnuje, je imho trapas.
    NJAL
    NJAL --- ---
    GOONER: To uz znam leta, ale nejsem schopen urcit, kdy a kde jsem to videl prvne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam