• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: nazory jsou ruzny... nekoho to zajima, nekoho ne... nekdo to bude cist pravidelne, nekdo jen obcas a nahodne... nekdo vubec... kazdyho volba ;) Pritom tohle je v zasade blbost - stacilo napsat, ze ma kolem sebe konkretni team lidi, rict s cim kdo vypomaha - IMHO i pozitivni ukazka v tom smyslu, ze to neni one-man show "odbornika na vsecko", ale je kolem team zkusenych... a je to.... :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ELEKTRABEL: to je tady vubec takovy rozsireny nesvar, kazdej druhej tady vydava svuj nazor jako nazor takrka vsech "kdyz nebudete delat xy tak prijdete o vetsinu volicu a nemate sanci" "jak chcete aby vas nekdo volil kdyz rikate XY?" a podobne. Jako by nestacilo mluvit za sebe...
    ELEKTRABEL
    ELEKTRABEL --- ---
    LIQUID_SOUND: Aha, to mi uniklo, že elektorát je lačný po deníčku. Já nejsem.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ELEKTRABEL: No ono čtení toho "deníčku" neni povinný žejo. ;) Když ale žádnej deníček neni a na elektorát se sere tak holt tough shit pro SSO. ;)
    ELEKTRABEL
    ELEKTRABEL --- ---
    LIQUID_SOUND: Jako voliče mně zajímá výsledek, nepotřebuji být každý den obšťastňován deníčkem. Jak se výsledku dosáhlo, detailně, není pro mně to zásadní. A doufám, že takhle to má naprostá většina voličů, nejenom SSO.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: do zavorky jsem napsal zkratku jak ta "aferka" pusobi na nezucastnene a jak je aktivne interpretovana oponenty SSO...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PAULMUADDIB: Je znamy tem, ktere trolli, ale ne tem, kteri to pozoruji zvenci - a tam potom takova reakce (SSO cenzuruje nazory a maze nepohodlne otazky) napacha rozhodne vic skod, nez kdyby ten troll trollil a znemoznoval se sam a verejne...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: No ono to bylo uvedeno už tady DANYSEK: . Ale zkusim tě popostrčit. Kontinuální komunikace s elektorátem. Pořád nic? ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LIQUID_SOUND: Dalo by se to nejak rozvest?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: ...na druhou stranu si myslim ze maji dost prace i bez toho aby vsechno dokumentovali pro verejnost

Wow! Fakt jenom wow! :]
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: ...co je dulezitejsi, nez sve volice informovat o tom, co delam? ;-) Urcite nemusi delat vse jeden clovek, ale se stabem lidi co ma k dispozici (at uz ti pretrasani placeni spolupracovnici, pripadne nekdo ze strany) to prece nemuze bejt az takovej problem...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ANARCHY: Kubík Jandovic je takovej troll, že by ho v Kingdom of Condom zavřeli do basy: http://yro.slashdot.org/story/14/10/19/2313233/in-uk-internet-trolls-could-face-two-years-in-jail

Takže i když neznám podrobnosti, tak zrovna jméno tohoto pána ve mně vzbuzuje dojem, že mazání byla oprávněná dezinsekce.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    DANYSEK: Jako na jednu stranu bych si taky rada precetla presnej report co se deje, ale na druhou stranu si myslim ze maji dost prace i bez toho aby vsechno dokumentovali pro verejnost (samozrejme vytribene presne a neomylne jinak se vystavi stadu trollu kteri budou lkat nad nepovedenym PR)
    Takze mne to fakt netrapi ze to nevim, duveruju tomu, ze ty lidi jsou placeni protoze je potrebuje.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: ad vzhledem k tomu ze nevime kolik se cerpa ...neni to divny? :-) Strop je 21 tis EUR /mes. Popravde bych cekal, ze kritik evropskych instituci dusledne zdokumentuje sve pusobeni, mj. i skutecne cerpani penez z kritizovane instituce (klidne s nalezitym komentarem o vyhazovanych penezich...).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GOONER: jo, nasla jsem k tomu tenhle clanek http://finmag.penize.cz/ekonomika/291875-richard-sulik-jak-za-krizi-schovat-obrovsky-tunel
    vubec se nedivim.. je mi lito spis ze to nehne tema, kteri obhajovali ESM
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Zachyceno na FB, a musim rict, ze mne to tedy taky docela zarazilo...:

Asistent pana poslance Macha (tak se podepsal) David Bartas napsal na webu své politické strany o mé organizaci, že šíříme tu "nejhloupější představitelnou europropagandu" (http://tiny.cc/54uznx)
    - Slušně jsem ho na jeho zdi požádal, zdali by mohl uvést několik konkrétních případů, jak think-tank Evropské hodnoty s osmi desítkami lidí šíří tu "nejhloupější propagandu". Že by nás to zajímalo, když to píše asistent poslance na oficiálním webu strany.
    - Odpověděl mi, že na odpověď nemá čas, že má jiné priority. Následně mou otázku smazal. (http://tiny.cc/xcvznx) Když jsem se už trochu pobaveně zeptal, jestli mou otázku opravdu smazal, tak mě zablokoval.
    A teď už se můžete přestat smát. O nic nejde, ale krásně to ukazuje, jak dokonale funguje trh.
    GOONER
    GOONER --- ---
    Mi to přijde takové klasické wag the dog. Uměle se tu vytvoří aféra, česká média se toho chytnou a lidi na netu to pak taky začnou brát vážně. Kdyby se v LN zaměřili na kteréhokoliv českého europoslance, podle mě by něco podobného taky našli. Instituce EU jsou známé tím, že svoje lidi přeplácí, aby jim tak pokud možno zavřely hubu, takže poštvat proti komukoliv v EP lidi není težké, zvlášť u nás, kde se závidí každej prd. Že Mach používá nakradené evropské peníze, aby eurofederalistům zatopil, mi vůbec nevadí, proto jsem ho volil.

Btw zaznamenali jste, že se pánové v Bruselu pomalu chystají rozfofrovat prachy z ESM?
    Nic mě dlouho tak nevyděsilo jako věta: "Can we use the ESM to stimulate growth?"
    EVROPA: Krize eura skončila? - Neviditelný pes
    http://m.neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/clanek.A141015_205247_p_zahranici_wag.iln
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    Nepřipomíná vám to hádky okolo ustavení senátu?
    Jedni byly pro (tzv pojistka demokracie) druzí proti (při naší velikosti zbytečnost) Už tehdá mi při prvních volbách přišel argument: jakto že kandidujete do senátu, když jste byl proti jeho existenci, to je nekonzistentní, kážete vodu a....... jako ukázkový příklad demagogie. Samozřejmě ho používali zastánci existence senátu jako argument pro vlastní podporu.
    Upřímně - neskáču na tenhle špek ani teď, i když už se to od samotné kandidatury přeneslo na užívání nástrojů.
    HUGO
    HUGO --- ---
    http://www.europarl.europa.eu/meps/cs/assistants.html?searchType=M&letter=&assistantName=Mach&type=

má někdo z internistů ponětí, kdo je na co odborník a kdo bude vařit kafe? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam