• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OTAVA: To se projeví teprve přidáním rudé hvězdy do státního znaku v okamžiku, kdy se nám z té "zájmové zóny USA" konečně podaří dostat.
    VYHULENY_UFO: A máme McD na každém rohu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OTAVA: no v kinech nam preci bezej americky akcni filmy...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: A to ze jsme v "zajmove zone USA" se projevuje presne jak ?
    Jako ze treba mame proamerickeho prezidenta, zakladny na nasem uzemi, radar raketove orany ?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: a to si ty vole rikas svobodnej....
    bud rad, ze sme v partnerstvi s usa a zapadni evropou a ne pod ruskem, ktery by nam diktovalo i to co si mame oblikat a jak mame jist...
    ty asi nic nevis o cenzure v rusku, o cenzure internetu, o zakonech proti mensinam....

boze, jeste ze sem nedal svobodnejm hlas, stejny kriplove jako pirati....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: WTF ? A svrhli ho jak presne prosim ?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: seš troll nebo debil?
    hint pro pomalu chápavé - Československo 1992, Jugoslávie...
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Tady trochu přes čáru - "normální" je v historii i vraždit a krást. Forma je však úplně nepodstatná. ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Mnohem spíš než zlo jej považuji za realitu. Je to naprosto normální a přirozený vývoj, který tu vždy byl a vždy bude. To podstatné je forma, jakou se realizuje.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON: ano, o tom mluvím
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Musíš lépe číst. ;) Již jsem jednou níže psal, že mám spoustu známých a kamarádů mezi Ukrajinci. A to z obou stran barikády.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Ano, my jsme nyní v zájmové sféře USA. Kolonialismus se již nepoužívá, proto jsem ho níže uváděl s uvozovkami, ale jinak ekonomicky jsme jejich.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Svržení legálně zvoleného prezidenta Ukrajiny.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Jinak, souhlasil by jsi se mnou, že imperialismus je zlo? Pak se můžeme odpíchnout a diskutovat jednání imperiálních mocností (tj. včetně USA a EU). ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: tvrzeni o proruskem smerovani vychodnich ukrajicu mas prosim odkud ?
    Uz jednou jsem se te na to ptal a asi jsi zapomel odpovedet.
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: jj, už chápu. Jenže tady vznikl ten problém už když RU, Rusko a Polsko měli části Ukrajiny pod svojí mocí. Tam se rozdělilo, kdo je pro koho. Takže nikoho nemůže překvapit že východní Ukrajinci a Rusové jsou pro to, mít dobré vztahy s Ruskem. To není jen o Rusech na východě, ale i o názoru východních Ukrajinců, kteří jsou historicky bohužel proruští.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Jako ze se v EU a USA zije lip, tak svou zivotni urovni podkopavaji ruske snazeni ?
    Nebo ze ted finacne podporuji Ukrajinu aby nezbanrotovala ?

Rekni presne jak EU a USA zapricinila nejake bezpravi a jake praktiky podle tebe pouziva.

Kdyz jsi teda proti tomu imperialismu jsme tedy podle tebe i my jako Cr okupovani USA nebo EU ?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Nikoliv. Jen nesouhlasím s tím, jak to bezpráví na Ukrajině je řešeno EU a USA (Když pominu jejich vliv na vznik toho bezpráví.). EU a USA používají stejně praktiky, takže já jsem proti oběma. Jsem proti imperialismu. ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Argument "starý x mladý"? :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    FRONEMA: Teď to nemohu najít - právo na sebeurčení představil do mezinárodního práva Wilson na konci 1WW, udělalo to bordel, to víme. A tak UN soud korigoval tohle právo, jinak by platilo to moje níže uvedené, že i Brno apod. má právo na sebeurčení a v 60. letech vydal judikát, který stanovil, že právo na celistvost země, jednotu země je nadřazené právu na sebeurčení. Od té doby je mezinárodní právo zase o klacku, jako vždycky bylo, kdo ho má větší, ten určuje, kdo má právo na sebeurčení a kdo ne.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: tyvole a ted si predstav si ze volby v CR dopadaji obvykle tak 49 /51 % temer vzdycky ?

co s tim ted, mame se rozdelit ?
    Jako ze by se vsichni co voli pravici nastehovali do cech a levicaci sli na moravu a rozdelime se ne ?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: K podmínkám referenda na Krymu se zdržím vyjádření. Kdyby bylo čisté to kosovské, tak krymské odsoudím, ale takhle jen vidím klasické ovlivňování referend všude, jen je ovlivňuje jiná imperiální mocnost. Btw i to skotské bylo ovlivněné, ta mediální masáž byla brutální. A já jsem proti ovlivňování všude. ;)

Nezlob se na mě, ale celé mi to z tvojí strany připadá jako naprosto ukázkový učebnicový příklad argumentačního klamu typu "a vy zase bijete černochy".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam