• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    WANTON
    WANTON --- ---
    HAREMHEB: Ono IMHO nejenom díky Rusku. To je to samé jako u nás v 68. Dubček věděl, že sem Rusáci vpadnou už v 67. Mohl udělat kroky, které by vpád zastavili, ale neudělal. To samé mohli EU a USA. Šlo z toho na začátku vybruslit tak, aby Krym a východní Ukrajina nebyla napadena Ruskem.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    WANTON: Opět díky Rusku.
    WANTON
    WANTON --- ---
    HAREMHEB: Neříkám stejný podíl. Pak taky v jakém zrovna období by ten podíl větší či menší. Říkám, že na tom mají podíl všichni tři. Ukrajina si nikdy nemohla sama vybrat a vypadá to, že ani tentokrát si sama nevybere.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Jestli jsi už v plenkách diskutoval na internetech, tak teda koukám, jak jsi se nic nenaučil. Připomínáš mi mne, tak v roce 2002 - 2003. Taky jsem si tehdy fanaticky myslel, že je jen jedna pravda a že se všichni okolo mne mýlí...Mladická nerozvážnost, říkám si dnes... :)
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    LONESTAR: Ti na východě by bývali mohli vyslovit, kdyby tam Putin neposlal zelné mužíky. Teď už je to z logiky věci nemožné. Chybou EU bylo možná tak to, že si mysleli, že Putin dovolí Ukrajině svobodný vývoj.
    WANTON: Pokud tvrdíš, že má na tom stejný podíl jako Rusko i EU a USA, tak to znamená, že popíráš svobodnou vůli Ukrajinců si vybrat, kde chtějí být. Že je Evropská softpower lákavá, na rozdíl od té Ruské, není chybou západu.
    DANYSEK: Stejně jako ty se nechceš dívat na uměle vyvolaný hladomor, který spadá přesně do tebou vyměřeného časového rámce.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: ne, zapalil jsem doma na oltaricku u knizete svicku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: prosimte vrat se zpet mezi deti na xchat...
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Taky jsi mával na národní stranickou knížkou? ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Opravdu Černohorský? To mnohé vysvětluje...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GOONER: no vidis jakej mas cuch... +1 oproti tomu joudovi o prispevek nize :P
    GOONER
    GOONER --- ---
    WANTON: čuchám, čuchám knížete. :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: jj, už jsem to pochopil, ty se stydíš. No tak tedy nic. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GOONER: proboha jakej hofal, ten clovek tady tim argumentoval, ale v dobe kdy ja trolil na liane bbs jeste nejakej posranej hofac ani neexistoval :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: kurva, dyk bylo nedavno plna narodni trida lidi z prazsky lumpenkavarny, kterym smrdi svobodne nazor Milose Zemana
    GOONER
    GOONER --- ---
    Vždycky mě pobaví, když se parta nyxáků snaží vytrollit letitého uživatele hofálu. Uvědomte si, že některý lidi, který tam běžně přispívají, by na nyx ani nepustili. :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže komunista, ale ve který straně? ::D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: no ale ja sem clen presne te jedne jedine prave....
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak pražskou kavárnu navštěvují voliči spousta stran...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: tak to mi prosim rekni co je mimo, ale vynech prosim odkazy na internet, zkus pouzit sva vlastni svobodna slova....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: copak nepoznas clena prazske lumpenkavarny?
    BONGI
    BONGI --- ---
    DANYSEK: Argumentovat historii je s odpustenim kravina - co potom Slovensko, Moldavie, zeme o ktere prislo Nemecko po I WW, koneckoncu cele Nemecko ci Italie vznikly ne vzdy doprovolnym sjednocenim samostanych. A koneckoncu, kdyby si nekdo mel delat nejaka prava na velkou cast Ukrajiny, bylo by to Polsko. Vzdycky zalezi, kam az v te historii dojdes, aby to slouzilo tvym argumentum. Podstatne je, ze samostana Ukrajina byla uznana ve svych hranicich po svem osamostatneni vsemi velmocemi, vcetne Ruska. Odvolavat se na status predtim, nema smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam