• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    WANTON: wut? Tohle je "puč" vs. invaze ze sousedního státu. Nakolik bylo sesazení Jankuvoviče ne/legitimní se, narozdíl od všech pětiset odborníků na ukrajinský ústavní právo na nyxu, neodvážím posoudit. Tak jako tak to byla interní záležitost ukrajinců a nikdo cizí neměl právo se do toho vměšovat.


    THETAN: Prosímtě nereaguj na mě, je to zbytečný. Nezlob se, ale člověk tvýho kalibru pro mě není partner k diskuzi na jakýmkoliv jiným levelu, než čistýho výsměchu. Vrahům z valštrýtu a bití černochů zdar.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Já nevím, jestli ti to tady žerou, jsi tu velký "zvíře", ale na hofále, na fb, na neviditelném psu apod. se takový příspěvek rovná bezpodmínečné kapitulaci v diskusi. (A to jsem na tebe byl mírný, žádná vysoká právničina, přetlumočil jsem ti ukrajinskou Ústavu do laické mluvy.)
    THETAN
    THETAN --- ---
    Zpochybňování referenda je opravdu poslední škubání. To, že se tamější ruská banda chtěla dávno osamostatnit bylo známé od 90 let.
    Problémem Krymu však je, že to je území zemědělsky, ekonomicky i třeba mediálně známou vodou nesamostatné.
    Jedinou alternativou bylo připojení k jiné zemi, přirozeně Rusku, které by toto území podporovalo. Díky naprosto tristní politice západu v UK se to Krymu "konečně" podařilo. Přitom stačilo málo, ty debilní nácky z Kyjeva ihned odstranit. Nabídnout pro-ruské orintaci na Krymu a východě kompromisy a ukrajina by mohla existovat v celku dál.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PUPU: nemůžeš. Jsem na filipinach na mobilu a sem rád, když se mi načte nyx. Abych nemistifikoval, pruhledný urny možná byly jenom u těch dalsich pseudovoleb, za zbytkem si stojím.
    JONY
    JONY --- ---
    no každopádně pokud tenhle přístup k zahraniční politice v sso je ten převládající, tak díky za ukrajinskou krizi a štastnou budoucnost jako mimoparlamentní obskurní stranička
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: to druhy vcerejsi idecko bylo sikovnejsi. bylo videt, ze na tom svym hofaci dostalo par lekci od olckuleru co se tyce troleni.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: a to jako ma ospravedlnit chovain ruska vuci svemu sousedu? vsechny ty vojaci na dovoleny, kteri nejdriv neexistuji a pak dostavaji metaly za dobrou akci.

    tyhle tabulky maji ospravedlnit obycejnou kradez za bilyho dne? ty ses dobrej trotl svobodnej...

    stejne dobre muzu vzit tabulky o rozprostreni neprizpusobych v ceskych lokalitach a na zaklade nich bych mozna mohl treba nechat i par cikanu vystehovat. Nebo bychom mohli vyhnat moravaky na slovensku, zabavit Brno a nastehovat tam poctivy cechy, protoze ti moravaci mluvi divnou reci, sou to kokoti a maj problem s prahou....
    WANTON
    WANTON --- ---
    OMNIHASH: Kdo tady tvrdí, že Rusové neprovedli "invazi" a že na východě nemají armádu?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OMNIHASH: Puč vs zfalšované volby, co je horší? ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    HAREMHEB: Zcela with no offence, kdo je tu proruský?
    THETAN
    THETAN --- ---
    PUPU: ne, prosim ne
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: ted mluvis o hlasovani na Krymu? mohu pozadat o zdroj techto informaci?
    THETAN
    THETAN --- ---
    OMNIHASH:
    Průhledná urna? Nahánění lidí? Falšování účasti? Ruští vojáci jako voliči místo místních? :-))))
    PUPU
    PUPU --- ---
    HAREMHEB: to ma byt argument? pokud ve volbach ziska jednotky procent sdruzeni nejakeho zjevneho lunatika hlasajici mimo jine rekneme statni prispevek 100.000,- na hlavu, znamena to, ze tu nikdo nestoji o statni prispevky? a nemyslis, ze se situace pred popisovanymi udalostmi drobatko zmenila?
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANYSEK: Tady bych si dával pozor. Pokud budeš argumentovat takhle, tak tím dáváš jistou legitimitu těm volbám, když tvrdíš, že jsou nelegitimní jen z toho důvodu, že 14 procent občanů bylo ignorováno. Nelegitimní jsou ty volby hlavně proto, že je nelegitimní nynější prezident, který ty volby vyhlásil. ;)

    Samozřejmě v praxi prezident legitimní je, protože ho UZNALI západní mocnosti.

    Podobně jako by u nás provedli puč např. TOP 09, sesadili nynějšího prezidenta zákonem, který by podpořilo 130 poslanců, tito poslanci by jmenovali dočasného prezidenta, kterého by uznali USA a EU země a ten by vyhlásil nové volby do poslanecké sněmovny bez jejího zákonného rozpuštění. A po volbách by vládla vláda podpořená již nově svolanou poslaneckou sněmovnou. ;) (Je to přitažené za vlasy, bo naše Ústava je jiná než UKR, ale pár obdobných porušení naší Ústavy v tomto příkladu je.)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PUPU: ne nechtěli. Kdyby chtěli, tak nemuseli rusové nahánět lidi k "referendu", falšovat volební účast, volit v průhlednejch urnách nebo nahánět vlastní vojáky, aby volili místo místních.

    Jinak jste fakt fascinující. Ta selektivní slepota, kdy vidíte vrahy z valštrýtu agenty sýajej za každou akcí na ukrajině a zároveň dokolečka tvrdíte, jak rusko nikam žádnou invazi nepodniklo je naprosto neuvěřitelná. Obzvlášť v případě, že i místní rusove pomalu neochotně přiznávaj, že v tom baťuška mohl mít prsty. Chápu, že EU je zlo a předpeklí a každej, kdo jde proti EU jde s náma, akorát se děsím, až si někdo u svobodnejc všimne dalších možnejch spojenců jako Irán a KLDR.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    DANYSEK: Jasně, tyto dlouho známá fakta naprosto ospravedlňují Ruskou agresi. Ještě bych to doplnil o náboženské rozdělení, abys měl více argumentů.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    DANYSEK: Prosím tě, přečti si to po sobě ještě jednou a pak si dej facku. Nechceš mi říct, jak by to jako měli udělat, když ty separatisty od začátku nastartovalo Rusko a podporuje je jak materiálně, tak vojensky? To jako měli ty volby odložit dokud zpět nedobudou Donbas? To jako myslíš vážně? A že v Rusku jsou volby nesvobodné ti nevadí? Ty výsledky jsou podle tebe legitimní? Navíc já zaslepeně nikomu nefandím, já jsem schopen přijímat fakta a nazírat na problém z různých úhlů. Obávám se však, že ty toho schopen nejsi. Jelikož mám přístup na forum Svobodných a viděl jsem výsledky té ankety o které se tu před časem hovořilo, tak vím, že většina z těch, co v té anketě hlasovali (včetně mě), zastává "proti"ruský či neutrální přístup. Jaké názory jsou schované pod neutrálním postojem je těžké definovat. Do nedávna jsem za takovou pozici považoval pozici Německa. Zde mám ale naprosto opačný pocit, přijde mi, že ti Svobodní, kteří se tu účastní diskuze, jsou velmi proruští.
    PUPU: V posledních svobodných volbách získala strana, která hlásala připojení k Rusku jen jednotky %.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: co si treba pozorne prohlednout nasledujici mapicku? :-)
    Není jedna Ukrajina. Západ a východ se výrazně liší - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/neni-jedna-ukrajina-zapad-a-vychod-se-vyrazne-lisi-1062351
    THETAN
    THETAN --- ---
    JONY: Dodám třeba např. ...Celkem křiklavý mediální případ byl, když Krymčani vypraavili do Kyjeva pár autobusů místních, aby šli podpořit pro-ruského prezidenta. Uspořádat tzv. Antimejdan, který se i konal. Po chvilce raději z Kyjeva zdrhli, na zpáteční cestě na Krym kolonu autobusů mejdanisté zastavili, pár jich postříleli, některé zbili a nějaké autobusy zapálili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam