PUPU: Nejlepší na tom je, že jsem to ani nečetl. ;) Upřímně se přiznám, že jsem jen věděl, že Parlamentní listy už nejsou tak jednoduše shoditelný zdroj, tak mne zajímalo, jaký flame se objeví. :) (Např. když jsem tu postoval článek od Rona Paula, tak nikdo na zdroj nezaútočil, což je zajímavé.)
Navíc jsem si všiml, že spousta lidí si myslí, že když někdo postuje nějaký článek, tak je to braný, že s ním souhlasí nebo dokonce propaguje názory autora, což je zvláštní. Asi budu muset zapřemýšlet nad formulářovou výhradou typu: "Přišlo mi to zajímavé. To neznamená, že s obsahem jakkoliv souhlasím nebo že cokoliv v článku považuji za pravdu." :))
Také stojí za zmínění skutečnost, že na rozdíl od Pirátů, klub SSO přitahuje odpůrce Svobodných, kteří mají navíc tu potřebu se aktivně vymezit a reagovat (když to napíšu slušně). Přitom program Pirátů je rovněž libertariánský, ale když si je srovnáš, tak obsah Pirátů je jen pahýlem programu Svobodných. Jediný hlavní rozdíl vidím v tom, jaký mají Piráti postoj k Ukrajině a hlavně k EU (což je paradox, bo Pirátí program k EU není libertariánský a jde přímo proti jejich programu, ve smyslu "Jsme pro svobodný trh, ale zároveň pro RVHP."