• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PUPU
    PUPU --- ---
    VYHULENY_UFO: pokud diskutujes timhle stylem, pak me konec 'diskuse' u narazek na nickname neprekvapuje. 'jste debilove'. 'jste debilove'. 'jste debilove!'. co si z toho asi tak mohu odnest...

neboli ve zkratce - fakt si to nemuzes odpustit? opravdu jsi na tom tak zle, ze proste MUSIS sdelit svetu, jak je blby (a Ty jsi tedy relativne uzasny), i kdyz vlastne nemas vubec co rict?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PUPU: kdyz uz rozebirame ty vyhulence, jsem docela rad, ze jsem si vybral sve pekne ID neboli nickname, protoze spoustu dementu, kdyz jim dojdou argumenty, tak krasne svadi k ruznym vyhulenym poznamkam....

jinak co se tyce mych poznamek k mistni diskusi, stacilo mi si udelat obrazek o nekterych politickych nazorech napriklad na krizi na vychode ci ke vztahu k politice eu a doslo mi, jedine co muzu je, poprat panu machovi ke krasnemu bruselskemu platu a super duchodu, ktery ho ceka... sikovnej chlap, kterej vyuzil pomatencu typu wanton, aby se ekonomicky zajistil... :P
    WANTON
    WANTON --- ---
    EDEN: Ufisti tak nezní. ;)
    PUPU
    PUPU --- ---
    EDEN: aha. diky, to staci. dalsich komentaru netreba
    EDEN
    EDEN --- ---
    PUPU: clovece ozaj si nemyslim ze sa ti musim spovedat, alebo nejak vysvetlovat co a kde chcem pisat. sry
    PUPU
    PUPU --- ---
    EDEN: hmm...a muzes mi prosim prozradit, co v tomto auditku vlastne hledas? pokud trochu povyrazeni, pak bych to chapal, ale zaroven mam pocit, ze na to jsou tu jine a lepsi...
    EDEN
    EDEN --- ---
    PUPU: ked uz sa pytas tak nemam s nimi absolutne ziadny problem a je to stale neporovnatelne lepsie oproti tomu co je tu teraz. zas je to len internet neberte sa vsetci tak vazne :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    EDEN: VYHULENY_UFO , kdyz uz jsme u tech vyhulencu? to Ti prijde jako dustojna diskuse a obohacujici nazorova opozice? nebo jakykoliv prispevek od ID OTAVA nebo _BENNY? nevim nevim...

na druhou stranu souhlasim s tim, ze tapetovani take neni idealni. osobne mi vyhovuje spis diskuse nad jednim tematem s filtraci peclive vybranych dementu, u kterych jsem si jist, ze se od nich zcela urcite nic zajimaveho krome osobnich utoku nebo vykriku 'uplne mimo' nedozvim. pro zajimavost, takovi jsou na mnou sledovanych forech presne dva.
    EDEN
    EDEN --- ---
    WANTON: tvl "vyhulenci" ? ako vazne? mimochodom co tak sa trochu zamysliet nad frekvenciou postov? inak to skonci tak ze si tu budete s junipetrusom pastovat odkazy z celeho internetu... mne osobne prislo zabavnejsie ked tu bola aj nejaka opozicia a nie len tapeta odkazov

btw ten pristup "ja lietadlo".... svobodnych v tomto fore caka ozaj skvela buducnost. to je hned vsetko jasne ked kazdy kto s niecim nesuhlasi je vyhulenec, alebo debil. akurat marne premyslam kde je v tomto rozdiel medzi tymto forom a napriklad anarchokomunistami ci islamofobmi v ich forach, alebo intelektualnymi samohonicmi vo VV
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    Year In Review: Some Things The EU Did In 2014 That Were Just Silly
    http://www.buzzfeed.com/rorybroomfield/year-in-review-some-things-the-eu-did-in-2014-tha-qgc8
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    GLADILAF: To je možný. Můžeš mít pravdu. Při mém příchodu to bylo jen samé Bilderberg, NWO a putinovský přívrženci. Když jsem se rozhodoval, jestli ano nebo ne s tímto postupem, tak jsem si řekl, že je to lepší než když tu vyhulenci kecají o Svobodných nesmysly.

Kdo navštívil tento klub a přemýšlí, třeba nějaký ten můj odkaz otevře, kdyby jen ze zvědavosti nebo se podívá na program Svobodných. Kdo sem jen chodil na veřejné vysmívání se Svobodným, ten měl zavřenou mysl už předtím a je ztracen.

Jaký postup by jsi navrhoval ty?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tady je to bizaar :P
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: jo oka, tak v tom případě cajk :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Zatím jsem nikoho takhle se projevit neviděl, proto mne zajímá, kdo by tak mohl být tím bájným antigayem u Svobodných...:)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: no, tak jestli se to projevuje takle, tak to máte sakra problém. Resp je to systémový, zažraný, není to něco co je individální problém tebe.
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA:

‚Homosexuální děti jsou ošklivý vřed na hezké tváři matky Rusi‘ | Svět | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...rce=clanek.lidovky&utm_medium=text&utm_campaign=a-souvisejici.clanky.clicks
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: a když je proti LGBT, jak se to projevuje?
    WANTON
    WANTON --- ---
    My o vlku...k té diskusi o korupci a plýtvání:

WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Tak já zase nechci tvrdit, že žádný Svobodný není proti gayům apod. Vklidu se může objevit někdo jako ten blb s Bilderbergem. Oficiálně o protigayský platformě nevím. A bylo by to dost proti programu, který je zaměřen na maximální osobní svobodu v čemkoliv, kde druhému nevzniká škoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam