• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PAULMUADDIB: na facebooku psali ze to byla chyba toho hlasovani ci co ze ve vysledku hlasoval proti, ale nevim. zkusim to nejak zjistit
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    FRONEMA: Jako proto se Petr Mach zdrzel hlasovani a nehlasoval proti kvotam? Jako ja vim, ze to pak napravoval, ale fail to byl. Ja treba kamaradim jak s Machem, tak s Konvickou a oba ve sve oblasti delaji to nejlepsi.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Hampl je mimo, doufam ze Petr Mach vyda doporuceni neposlouchat Martina Konvicku...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ale co jsme si, to jsme si, ne ? popojedem :
    COOLER
    COOLER --- ---
    LONESTAR: jestli se Otava urazil, tak ho urážíš. :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: ale já tě neurážím :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Ale, ale - kdyz ty s nekym nesouhlasis, je to pluralita nazoru - viz. diskuze o Zemanovi. Kdyz nekdo nesouhlasi s tebou hned ho urazis. Ty jsi mi ale vtipny hoch.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: No ja prave filtruju, a pak mi u tebe po filtru nezbyde nic...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: no to je prave v tom objemu s***k, co sem systematicky cpes docela casove narocne :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: Stacci filtrovat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: zrovna od tebe to sedi... kolik vecnych argumentu jsi sem teda prinesl? :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Ty jsi pouzil zcela zjevne rasisticky vyrok. Takze ty jsi rasista a ver mi ze podobnych je u svobodnych vic, staci zalistovat do historie.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jako vzdy, ad hominem a zadne rgumenty, nic jinyho bych od tebe ani necekal.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    "Je to klaun!", volaly děti...
    COOLER
    COOLER --- ---
    jo a všichni jsme rasisti, viz. COOLER
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Bez svobody projevu a politicke orientacy by nebyli ani Svobodni, vy jste mi ale velmi chytri lide !

DANYSEK: To video jsem videl, prislo mi dost trapny a ubohy, nezvladl jsem to dokoukat do konce.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: hajlíček !
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: medialni vystupy Svobodnych zen jsou silne sexisticke a selfhumiliating. Mrzi me ze ze jsem zranil tve city, ale nejak nejsem chopen odlisit ckenky podle vystupu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: to by bylo skvělý. jen se obávám, že pokud je jedlička tvrdej liberaterián, pustí tam každou verbeš. stejně jako správce tohohle klubu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam