• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ono to uz bylo za komunistu - kdo nekrade, okrada rodinu, kradenim ten komunismus rozvracime zevnitr atd, lidi si proste omlouvali sve nemoralni chovani. Takovych prupovidek bylo mnoho.

Je hezke videt ze tyhle lzi a polopravy jeste nevykorenily a naopak nasly ve Vasi strane novy domov.

Jenom rozvracejte, ja vam na to jdu vydelavat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tak dik ze kradete i moje dane - ja eurodotace v podnikani nepouzivam.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Já poctivě čerpám dotace ve včelařství. Takže členové Svobodných dotace neodmítají a využívají, jen jsou pro jejich plošné zrušení. ;)
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: však třeba místopředseda Zvára tuším 15 milionů čerpal - zase svobodné tak nepodceňuj :)
    ale zase za Pajonkem když přišla nějaká agentura, která mu nabízela zařízení dotovaných míst v jeho firmě - na což má normálně nárok, doslova je vypráskal ven :D
    CROME
    CROME --- ---
    "utlak EU" LOL
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: Však já jsem se taky slušně omluvil. Tady jsou jinak hrozní lidé. Víc takových jako jsme my dva :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    á, místní Hrebenar se nám vrátil....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Nemela by tedy SSO byt tim padem nejvetsim cerpatlem dotaci ? Proc Vasi clenove dotace odmitaji a nevyuzivaji ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: V poradku, kazdy minus a urazka od mistnich je jenom dukaz toho ze jsou naprosto neschopni sebereflexe a diskuze.
    Ja jsem se za svuj omyl slusne omluvil, kez by to dokazalo vice uzivatelu.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Jsou dve cesty, kterymi se muzou svobodni ve vztahu k EU vydat.

Prvni je jit prikladem. To znamena, co nejvice s EU nespolupracovat, nevyuzivat jeji zdroje a jeji postupy jak neco zmenit. Znamenalo by to nejen nemit asistenty, ale i nekandidovat, protoze tim ze je Mach MEP UE i castencne legitimizuje. A taky to znamena, ze by se absolutne nic nezmenilo.

Druha moznost je pristoupit na pravidla hry, pouzivat postupy eu, kandidovat a vyuzivat jeji zdroje k tomu, aby se utlak EU snizil, nebo aspon zpomalil jeho narust. Znamena to treba i pouzivat placeni asistentu, protoze poslanec ktery by nebyl podporovan asistenty toho nedokaze tolik, jako poslanec s jejich podporou. Znamena to sanci na to neco ovlivnit.

Ja jsem rada, ze Mach sel cestou cislo dve.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BONGI: Zvlast pikantne to vynikne kdyz si tu GOONER stezuje ze na priopagaci jihomoravskeho kraje jde 130k z nasich dani. Na Machovy asistenty jde mesicne dvakrat tolik.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: jéžiši, tak to promiň za ty mínusy. já jsem se spletl a myslel jsem, že jsem v klubu "mínusování vysíračů" :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    OTAVA: To uz se tu probiralo. Pripomina to (obrazne receno) pristup : "plne podporuji plosny zakaz koureni v restauracich, ale dokud neexistuje, budu tam vesele hulit, abych tim podporil nasrani a argumenty nekuraku. Tim podporim zavedeni zakona. " :DDD
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Hluboce se omlouvam a sypu si popel na hlavu, psal jsem to do klubu VV a nejak my to splynulo s timto.

Nicmene puvodni otazka zustava, muzou Svobodni kritizovat plytvani evropskych penez kdyz jejich predseda vyuziva vse co mu evropska unie nabizi do posledniho eura ?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Kde proboha? Já nic nemazal (a přijdu za to do nebe).
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdybych ti chtěl užitečně vytknout a ukázat ti, že se mýlíš, musel bych pozorovat, z které strany hledíš na věc (což nechci, ztráta času), neboť z té strany bude nejspíše pravdivá, a přiznat ti tuto pravdu, ale musel bych ti rovněž odkrýt tu stranu, po které je nesprávná (což je na léta). Spokojil by ses s tím, neboť bys viděl, že ses nemýlil a že jsi chyboval jenom nedívaje se na všechny strany; nemrzelo by tě, že jsi neviděl všeho, ale nerad by jsi uznal, že jsi se mýlil, a snad je to tím, že přirozeně nemůžeš vidět všeho a tím se přirozeně nemůžeš mýlit na té straně, z které se díváš.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Copak, copak, plytvani nam nevoni jenom u jinych, v nasem vlastnim pripade je to naprosto v poradku.
    Jestlipak Mach jezdi do / z Bruselu za svoje. Nebo svuj hnusny europlat venuje cely na charitu ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ty asistenty platime kazdy mesic, video je jenom jedno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ojojoj, tady radila ruka censorova, gratulujeme ke svobodne diskuzi !

Ptam se co je horsi - platit ze svych dani 14 asistentu europoslanci Machovi nebo z poloviny jejich mesicniho platu natocit videoklip ktery aspon neco propaguje at uz je vice ci mene povedeny.
    WANTON
    WANTON --- ---
    ALMAD:
    WANTON: A budu vstřícný a uvedu jednu šedou zónu libertariánství, tj. např. otázka potratů. Šedá není proto, že by se nedalo s použitím logiky dojít k závěru, ale že logika nutí dojít k závěru, který mnoho lidí, včetně libertariánů není ochotno skousnout. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam