• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANCHEZ: Neboj, i v jinejch.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OMNIHASH: v tvojí hlavě možná
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANCHEZ: Korelace přátel CCCP a jedinců, co na kritiku Ruska začnou křičet o zlý USA je skoro stoprocentní.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OMNIHASH: mě fascinuje, že každý kdo se ozve proti sankcím proti rusku jako kontraproduktivnímu opatření, je přítel CCCP
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ČSSR taky používala porodný, nemocenskou a očkování dětí. Asi bysme to měli všechno zakázat jako totalitní praktiky.

COOLER: fascinuje mě ta fascinace USA a bitíčernochismem každým z přátel CCCP, kdykoliv se ozve jakákoliv kritika na rusko.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: no člen nejsem, příznivec také ne, veřejné to pravděpodobně není a kdo jsem se mi zveřejnovat nechce. pobavilo mě, jak jsi došlo k tomu, že když nejsem člen ani příznivec, že nemůžu nic vědět :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    COOLER: what? snazim se od tebe neco zjistit, nerozumim tvoji reakci.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: já mam tyhle kecy přímo od vojáka americké armády, když přišla řeč na politiku
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GORG: znárodni, a můžeš pak odpočítávat dny než sem nacouvají ruské tanky
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Znárodnění majetku a deportace... dobře ty!
    Prostě použijme stejné praktiky jako totalitní ČSSR ale pro účely dobra.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: hahaha, jsi mě pobavila :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: mně myšlenky ruska vadí více než dost. jejich styl vládnutí a představy o světě se mi hnusí. stejně jako se mi hnusí jak v usa vymývají všem mozky o tom jak usa je nejlepší země na světě, protože mají nejsilnější armádu, že vládnou světu a všechno ve finále bude podle nich. odmítám řešit rozepře těchto dvou zemí tím, že bych se někde za ně dobrovolně obětoval.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    COOLER: dle ankety nejsi ani clen ani priznivec, tak to asi musi byt verejne kdyz si to videl
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: to veřejné asi nebude
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    COOLER: kdyz viz, tak to rovnou linkni
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: viz. závěry sezení s politickými marketéry a další strategií strany.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: však já neříkám, at vykážeme velvyslance Němeca a znárodníme jim majetek :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    COOLER: wut? kdy probihalo scitani nazorovych proudu ze muzes vedet kolik jich je? a kterej jinej proud si nemysli ze ma jedinej pravdu? :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: tak jo, je vykážeme, znárodníme jim majetek a oni přijdou s tím, že se omlouvají a stahují svoje voj. síly z ukrajiny. evropská unie a usa budou oslavovat, jak jsme celou záležitost vyřešili a přenechají nám vládu nad světem, nám vzroste 3x životní úroveň a Německo nás začne brát jako rovnoceného partnera. To zní dobře! Kdo jde do toho s námi?! :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: myslím, že rusům je u prdele, co se děje v čr. my jim nemůžeme nic, oni nám můžou hodně. navíc nevím, proč bychom měli dělat práci a srát si do vlastního hnízda, když je to záležitost úplně jiných hráčů.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: wut?

Já sem pro větší a hustčí kapky, odvolání velvyslance mělo přijít už po sestřelým letadle, momentálně jsem měli bejt ve fázi zabavování majetku a expedici rusů za hranice, dřív, než pojmou potřebu sem jezdit na dovolenou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam