• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    KEMAL: Ale na platnosti a zároveň demagogičnosti tý věty to nic nemění viď :)
    (nereaguj)
    COOLER
    COOLER --- ---
    KEMAL: tak oni šanci ani nedostanou, takže bych to bral jako obecný fakt :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    MOTASH: no, to bude spíš tím že zatím moc nedostali šanci ;-)

(sorry, neodolal jsem, trolluju, nereagujte)
    EDEN
    EDEN --- ---
    tak ked niekto pochyboval ze sso je na odstrel tak hampl tymto vyvratil akekolvek pochybnosti, paradne parte
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: tak s tou byrokracií a řízením strany má pravdu jednoznačně
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---

Nedávné volby Republikového výboru strany ukázaly, že ultralibertariánské křídlo je v drtivé menšině, nicméně že je dostatečně silné, aby zabránilo změnám. Asi i díky tomu, že Svobodní mají interně hodně komplikovanou byrokracii a vnitrostranické volby mívají extrémně nízkou účast. Dobře sehraná parta, která má hodně času, tedy dokáže fakticky ovládat stranu, kde většina členů je nucena trávit většinu času v zaměstnání. Ale tím asi nejsou výjimeční, to je prokletí každé politické strany. U Svobodných k tomu ale přispívá nešťastné nastavení pravidel. Záležitosti, o kterých by měli rozhodovat všichni členové, se řeší v uzavřených skupinách. O manažersko-odborných záležitostech se naopak hlasuje. Členský příspěvek je nastaven tak, aby byl vstřícný pro studenty a prohibitivní pro pracující – Svobodní tak jsou stranou s největším zastoupením studentů ekonomie mezi členy. Tato nešťastná neakceschopnost se projevila v posledních měsících. Svobodní jsou jedinou stranou, která už roky říká, že evropská byrokracie představuje obrovské riziko. Kdo jiný by tedy měl využít současné situace? Kdo jiný by měl být logickým partnerem Bloku proti islámu? Ostatně, na akcích IvČRN pravidelně nacházíte víc členů Svobodných než členů všech ostatních politických stran dohromady.

Můj vztah ke Straně svobodných občanů | PhDr. Petr Hampl – řízení a podpora prodeje
    http://petrhampl.com/vztah-ke-svobodnym-obcanum
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    ATOMIKS: Ale no tak, to přece netvrdil nikdo, komu byla obdobná věta určená - vím že je dementní, nemusíš se bránit :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    protože já se jich hrozně bojím
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MOTASH: to jsem nikdy netvrdil. za můj posraný život můžou hlavně uprchlíci a islám, proto bychom měli povzbudit stát v jejich potírání.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Kdyby jen domácí násilí, porovnej si, kde se praktikuje Female Genital Mutilation a Honour Killings a odkud k nám sem ty uprchlíci nejvíce prchají. (Nápověda: Somálsko, Eritrea, Mali, Sudan a Sýrie).
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    Já myslím, že je potřeba v rámci všeobecně uznávaných havlisticko dalajlamistických prohlášení říci:
    Svobodní nemůžou za Vaše posraný životy :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    ATOMIKS: Ja vedel, ze to pujde... Je mezi instituce na pochod zahrnutej i Nyx? :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ATOMIKS: :D
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    NJAL: kolego, já vyznávám tzv. "pavdoláskařskou" korektnost a občas sklouzávám dokonce do havlistického dalajlamismu. proto si prosím neomarxismus nechte pro jiné, už jen proto, že nevím, co to znamená, a navíc mě to uráží.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ATOMIKS: možná, že nejen poobědní... každopádně... pointa tohto příspěvku? (nebo mám ohodnotit -1, aby to bylo cool?)
    NJAL
    NJAL --- ---
    NJAL: To bylo doplneni, pan Atomiks se nejspis domniva, ze u SSO je taky nejaka forma "politicke korektnosti" - a ja se domnivam, protoze sam v ty neomarxisticky jede...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: ad hominem zde predvadi spise IDcka naklonena SSO ( a podporujici xenofobii) : [ OTAVA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]

ale to je v poradku protoze ty kopou zas pravny team, chapu.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MUADIB --- PAULMUADIB ... huh, mám poobědní schizofrenii. obecně jde o to, že tu jeden z vás provozuje generalizaci a (nejspíše) druhý ji dovoluje jen jedním směrem.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    NJAL: já teda píšu dost komplikovaně, ale tuhle větu jsem moc nepochopil... :/
    NJAL
    NJAL --- ---
    MUADDIB: To je takove "podle sebe soudim Tebe", politkorektnik si mysli, ze i u oponentu se pouziva neco podobneho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam