FRONEMA: Může, ale jak si můžeš být jistá, když muslimové mají duální morálku, mají dle Koránu povoleno lhát nevěřícím. Nikdy si nebudeš moci být jistá, že ti ten migrant nelže.
K těm procentům u FGM např. zde:
(Jsem si teď všimnul, že to není přes 90 procent, ale 87-89 procent. Za to se omlouvám, měl jsem to zkontrolovat.)
Prevalence of female genital mutilation by country - Wikipedia, the free encyclopedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Prevalence_of_female_genital_mutilation_by_country
Šaria je jasná, tam je to dle procent muslimské populace, proto ta Eritrea, kde jsou z 50 procent křesťané, je rozdílná. U šárii je problém, že když bys ji jako muslimka popřela, tak je to jako popření trojjedinosti Boha u křesťanů - odpadneš tím od víry.
U vražd ze cti je to rovněž dle procenta muslimské populace, ale patří tam i křesťané, teď jsem četl, že syrskou křesťanku, co byla znásilněná IS, ukamenovala rodina, v tom článku psali natvrdo, že vraždy ze cti jsou místní zvyk, ještě předislámský, obdobně jako FGM, takže to není jen zvyk muslimů.