OTAVA: a ted tu o perníkové chaloupce. jestli se kvůli imigrantům podaří zrušit minimální mzda, budu to považovat za fenomenální úspěch :) jednodušší recept nemáš?
ano, jiných minorit jsem si všiml. cílem některých je nás okrádat, ne vraždit.
a proč by si u nás žádali o azyl, když tu vůbec nechtějí být? hrdino. jestli sis nevšiml, jsme pro ně zatím jen tranzitní země. problém s imigrnaty má hlavně německo a další bohaté státy. proto je chtějí umistovat mimo jiné k nám. když bere někdo 4x větší mzdu než občan ČR, tak musí počítat s tím, že to k němu bude táhnout víc lidí. oni si tu větší mzdu chtějí udržet a odpovědnost za to hází na ty, kteří mají prd. proto jsem proti kvótám. ted mi řekni, ve kterém z těch vyspělých států mají menšiny a imigranty rádi a co z toho pramení pro nás, až jich tam bude víc. pokud chceš tahat nějaká čísla, tak se nejdřív podívej třeba na tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4 .... třeba ti pak dojdou souvislosti a chytneš se za nos...... no .... oba stejně víme, že se to nestane.
jestli se chceš ohánět nějakou morálkou - znám spoustu lidí, kteří křičejí v podobných případech úplně stejně - a většinou jsou to ti, co zradí mezi prvníma. mám radši rozumně uvažující lidi než falešný "moralisty"